B.C. BRUSSELS EAGLES

Contactgegevens B.C. BRUSSELS EAGLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C. BRUSSELS EAGLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C. BRUSSELS EAGLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAGODENLAAN 163B5; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22686331 (+32-22686331) 22686331 (+32-22686331)

Fax (fax): +32 (4) 350-43-35 +32 (4) 350-43-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C. BRUSSELS EAGLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C. BRUSSELS EAGLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C. BRUSSELS EAGLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C. BRUSSELS EAGLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C. BRUSSELS EAGLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C. BRUSSELS EAGLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C. BRUSSELS EAGLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C. BRUSSELS EAGLES
Products information B.C. BRUSSELS EAGLES

BTW identificatienummer (tax): BE08636322021
Ondernemingsnummer: 6109191894
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in B.C. BRUSSELS EAGLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C. BRUSSELS EAGLES
(Get full report from official database of BE for B.C. BRUSSELS EAGLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C. BRUSSELS EAGLES
Addition kinds of activities for B.C. BRUSSELS EAGLES

6799. Beleggers, nv | Investors, nec
01749902. Citroenbos | Lemon grove
16110202. Betonbouw: wegen, snelwegen, trottoirs, enz. | Concrete construction: roads, highways, sidewalks, etc.
24939902. Bulletinborden, hout | Bulletin boards, wood
32629901. Bone China | Bone china
35750103. Teleprinters (crt), multistation | Teleprinters (crt), multistation
39440403. Geweren, speelgoed: behalve lucht | Rifles, toy: except air
39659902. Hair curlers | Hair curlers
76991301. Mobiele huis reparatie | Mobile home repair

Werken bij B.C. BRUSSELS EAGLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C. BRUSSELS EAGLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C. BRUSSELS EAGLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C. BRUSSELS EAGLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van B.C. BRUSSELS EAGLES in sociale netwerken
Look for responds of B.C. BRUSSELS EAGLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C. BRUSSELS EAGLES. Laat een reactie achter voor B.C. BRUSSELS EAGLES. B.C. BRUSSELS EAGLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C. BRUSSELS EAGLES. Leave a respond for B.C. BRUSSELS EAGLES. B.C. BRUSSELS EAGLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C. BRUSSELS EAGLES op de google maps. Adres en contacten B.C. BRUSSELS EAGLES
Location of B.C. BRUSSELS EAGLES on the google maps. Address and contacts of B.C. BRUSSELS EAGLES

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C. BRUSSELS EAGLES B.C. BRUSSELS EAGLES: LEYSSEN TUINCENTER | RUDY DEFAWES | DELHAIZE | LE PR? AUX CLERCS | DOKTER HAUMONT MARIE

Other related companies as B.C. BRUSSELS EAGLES: LEYSSEN TUINCENTER | RUDY DEFAWES | DELHAIZE | LE PR? AUX CLERCS | DOKTER HAUMONT MARIE

B.C. BRUSSELS EAGLES is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C. BRUSSELS EAGLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08636322021. Het bedrijf B.C. BRUSSELS EAGLES bevindt zich op het adres: PAGODENLAAN 163B5; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in B.C. BRUSSELS EAGLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.C. BRUSSELS EAGLES is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C. BRUSSELS EAGLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C. BRUSSELS EAGLES, openstaande posities, locatie van B.C. BRUSSELS EAGLES op de kaart.

B.C. BRUSSELS EAGLES is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C. BRUSSELS EAGLES, company assigned to the tax number BE08636322021. The company B.C. BRUSSELS EAGLES is located at the address: PAGODENLAAN 163B5; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in B.C. BRUSSELS EAGLES were not found.
The main activity of B.C. BRUSSELS EAGLES is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C. BRUSSELS EAGLES is not available. You also can look at reviews of B.C. BRUSSELS EAGLES, open positions, location of B.C. BRUSSELS EAGLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C. BRUSSELS EAGLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C. BRUSSELS EAGLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C. BRUSSELS EAGLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C. BRUSSELS EAGLES, employees, financial statistics.