RUDY DEFAWES

Contactgegevens RUDY DEFAWES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDY DEFAWES: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDY DEFAWES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NYSTEN 44; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42523303 (+32-42523303) 42523303 (+32-42523303)

Fax (fax): +32 (60) 515-91-47 +32 (60) 515-91-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDY DEFAWES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDY DEFAWES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDY DEFAWES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDY DEFAWES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDY DEFAWES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDY DEFAWES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDY DEFAWES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDY DEFAWES
Products information RUDY DEFAWES

BTW identificatienummer (tax): BE02822631835
Ondernemingsnummer: 1324920654
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDY DEFAWES
(Get full report from official database of BE for RUDY DEFAWES)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDY DEFAWES
Addition kinds of activities for RUDY DEFAWES

278205. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
519300. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
28340502. Belladonna farmaceutische preparaten | Belladonna pharmaceutical preparations
30890200. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
33540201. Pijp, geëxtrudeerd, aluminium | Pipe, extruded, aluminum
35370105. Motorstanden en racks, metaal | Engine stands and racks, metal
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
38250300. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
38270113. periscopen | Periscopes
94119904. Staat onderwijs afdeling | State education department

Werken bij RUDY DEFAWES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDY DEFAWES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDY DEFAWES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDY DEFAWES. Looking for open vacancies in other companies

 • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

 • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

 • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

 • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

 • Marketing bediende (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

 • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

 • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

 • orderpicker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Leercontract

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van RUDY DEFAWES in sociale netwerken
Look for responds of RUDY DEFAWES in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDY DEFAWES. Laat een reactie achter voor RUDY DEFAWES. RUDY DEFAWES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDY DEFAWES. Leave a respond for RUDY DEFAWES. RUDY DEFAWES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDY DEFAWES op de google maps. Adres en contacten RUDY DEFAWES
Location of RUDY DEFAWES on the google maps. Address and contacts of RUDY DEFAWES

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDY DEFAWES RUDY DEFAWES: ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB ASBL | CATTAFESTA CONSTRUCTION SA | B. WAMBERSY | VIVIANE VAN DEN WOUWER | AIR SEA BROKER BELGIUM

Other related companies as RUDY DEFAWES: ROYAL CHARLES-QUINT TENNIS CLUB ASBL | CATTAFESTA CONSTRUCTION SA | B. WAMBERSY | VIVIANE VAN DEN WOUWER | AIR SEA BROKER BELGIUM

RUDY DEFAWES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDY DEFAWES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02822631835. Het bedrijf RUDY DEFAWES bevindt zich op het adres: RUE NYSTEN 44; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 756,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RUDY DEFAWES is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDY DEFAWES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDY DEFAWES, openstaande posities, locatie van RUDY DEFAWES op de kaart.

RUDY DEFAWES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDY DEFAWES, company assigned to the tax number BE02822631835. The company RUDY DEFAWES is located at the address: RUE NYSTEN 44; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 756,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RUDY DEFAWES is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDY DEFAWES is not available. You also can look at reviews of RUDY DEFAWES, open positions, location of RUDY DEFAWES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDY DEFAWES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDY DEFAWES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDY DEFAWES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDY DEFAWES, employees, financial statistics.