B.B.C. TRITON LEUVEN

Contactgegevens B.B.C. TRITON LEUVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C. TRITON LEUVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C. TRITON LEUVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJZERENPOORTSTRAAT 3; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16253255 (+32-16253255) 16253255 (+32-16253255)

Fax (fax): +32 (69) 511-56-93 +32 (69) 511-56-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C. TRITON LEUVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C. TRITON LEUVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C. TRITON LEUVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C. TRITON LEUVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C. TRITON LEUVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C. TRITON LEUVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C. TRITON LEUVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C. TRITON LEUVEN
Products information B.B.C. TRITON LEUVEN

BTW identificatienummer (tax): BE01131835937
Ondernemingsnummer: 1273284912
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in B.B.C. TRITON LEUVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C. TRITON LEUVEN
(Get full report from official database of BE for B.B.C. TRITON LEUVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C. TRITON LEUVEN
Addition kinds of activities for B.B.C. TRITON LEUVEN

328105. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
23539909. Opera hoeden | Opera hats
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera

Werken bij B.B.C. TRITON LEUVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C. TRITON LEUVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C. TRITON LEUVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C. TRITON LEUVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van B.B.C. TRITON LEUVEN in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C. TRITON LEUVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C. TRITON LEUVEN. Laat een reactie achter voor B.B.C. TRITON LEUVEN. B.B.C. TRITON LEUVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C. TRITON LEUVEN. Leave a respond for B.B.C. TRITON LEUVEN. B.B.C. TRITON LEUVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C. TRITON LEUVEN op de google maps. Adres en contacten B.B.C. TRITON LEUVEN
Location of B.B.C. TRITON LEUVEN on the google maps. Address and contacts of B.B.C. TRITON LEUVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C. TRITON LEUVEN B.B.C. TRITON LEUVEN: FLATRIDI GROUP E O O D | COIFFURE JOSة | Van Der Stuyft Christiaan Zakenkantoor | Keyaert C Mme | CHARLES JONCKERS

Other related companies as B.B.C. TRITON LEUVEN: FLATRIDI GROUP E O O D | COIFFURE JOSة | Van Der Stuyft Christiaan Zakenkantoor | Keyaert C Mme | CHARLES JONCKERS

B.B.C. TRITON LEUVEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C. TRITON LEUVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01131835937. Het bedrijf B.B.C. TRITON LEUVEN bevindt zich op het adres: IJZERENPOORTSTRAAT 3; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 676,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in B.B.C. TRITON LEUVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.B.C. TRITON LEUVEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C. TRITON LEUVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C. TRITON LEUVEN, openstaande posities, locatie van B.B.C. TRITON LEUVEN op de kaart.

B.B.C. TRITON LEUVEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C. TRITON LEUVEN, company assigned to the tax number BE01131835937. The company B.B.C. TRITON LEUVEN is located at the address: IJZERENPOORTSTRAAT 3; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 676,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in B.B.C. TRITON LEUVEN were not found.
The main activity of B.B.C. TRITON LEUVEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C. TRITON LEUVEN is not available. You also can look at reviews of B.B.C. TRITON LEUVEN, open positions, location of B.B.C. TRITON LEUVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C. TRITON LEUVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C. TRITON LEUVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C. TRITON LEUVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C. TRITON LEUVEN, employees, financial statistics.