B.B.C. SPINBA DESSEL

Contactgegevens B.B.C. SPINBA DESSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C. SPINBA DESSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C. SPINBA DESSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUKASSTRAAT 19; 2480; DESSEL, België

Telefoon (phone): 14378092 (+32-14378092) 14378092 (+32-14378092)

Fax (fax): +32 (9) 375-79-69 +32 (9) 375-79-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C. SPINBA DESSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C. SPINBA DESSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C. SPINBA DESSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C. SPINBA DESSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C. SPINBA DESSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C. SPINBA DESSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C. SPINBA DESSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C. SPINBA DESSEL
Products information B.B.C. SPINBA DESSEL

BTW identificatienummer (tax): BE06779907226
Ondernemingsnummer: 6697235107
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in B.B.C. SPINBA DESSEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C. SPINBA DESSEL
(Get full report from official database of BE for B.B.C. SPINBA DESSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C. SPINBA DESSEL
Addition kinds of activities for B.B.C. SPINBA DESSEL

25110209. Tafels, huishouden: hout | Tables, household: wood
38429901. Plakband en pleisters, medicijn of niet-medicijn | Adhesive tape and plasters, medicated or non-medicated
39140110. Toiletartikelen, zilver | Toilet ware, silver
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
70320201. Jongens 'kamp | Boys' camp

Werken bij B.B.C. SPINBA DESSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C. SPINBA DESSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C. SPINBA DESSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C. SPINBA DESSEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende toeristische sector (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij zal instaan voor: - Binnenkomende telefoons - Opmaken van offertes volgens de vraag van de klant - Prijsberekeningen maken in Excel - Uitwerken van reizen volgens behoeftes en budget van de klant - Administratie en opvolgen van planning van de reizen

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

Zoek naar antwoorden van B.B.C. SPINBA DESSEL in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C. SPINBA DESSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C. SPINBA DESSEL. Laat een reactie achter voor B.B.C. SPINBA DESSEL. B.B.C. SPINBA DESSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C. SPINBA DESSEL. Leave a respond for B.B.C. SPINBA DESSEL. B.B.C. SPINBA DESSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C. SPINBA DESSEL op de google maps. Adres en contacten B.B.C. SPINBA DESSEL
Location of B.B.C. SPINBA DESSEL on the google maps. Address and contacts of B.B.C. SPINBA DESSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C. SPINBA DESSEL B.B.C. SPINBA DESSEL: GENTRY ESPACE | CORNEEL VERHAEREN | Link | Pootemans Karin | pierreyvesjurdant

Other related companies as B.B.C. SPINBA DESSEL: GENTRY ESPACE | CORNEEL VERHAEREN | Link | Pootemans Karin | pierreyvesjurdant

B.B.C. SPINBA DESSEL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C. SPINBA DESSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06779907226. Het bedrijf B.B.C. SPINBA DESSEL bevindt zich op het adres: LUKASSTRAAT 19; 2480; DESSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in B.B.C. SPINBA DESSEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.B.C. SPINBA DESSEL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C. SPINBA DESSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C. SPINBA DESSEL, openstaande posities, locatie van B.B.C. SPINBA DESSEL op de kaart.

B.B.C. SPINBA DESSEL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C. SPINBA DESSEL, company assigned to the tax number BE06779907226. The company B.B.C. SPINBA DESSEL is located at the address: LUKASSTRAAT 19; 2480; DESSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in B.B.C. SPINBA DESSEL were not found.
The main activity of B.B.C. SPINBA DESSEL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C. SPINBA DESSEL is not available. You also can look at reviews of B.B.C. SPINBA DESSEL, open positions, location of B.B.C. SPINBA DESSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C. SPINBA DESSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C. SPINBA DESSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C. SPINBA DESSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C. SPINBA DESSEL, employees, financial statistics.