FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI
Private companiesHealth Services • FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI

Contactgegevens FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Bd. Gustave Roullier 1 6000 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-53-12-11 32-71-53-12-11

Fax (fax): 32-71-32-09-43 32-71-32-09-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI
Products information FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI

BTW identificatienummer (tax): BE07027923583
Ondernemingsnummer: 3410949707
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI
(Get full report from official database of BE for FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI
Addition kinds of activities for FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI

17310104. Installatie van schakelapparaten en aanverwante apparaten | Switchgear and related devices installation
20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
32979900. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
36390102. Vuilnisafval, huishoudelijk | Garbage disposal units, household
36410104. Filamenten, voor elektrische lampen | Filaments, for electric lamps
50310307. ramen | Windows

Werken bij FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Medewerker snijzaal (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar medewerkers om de voorziene piek op te vangen van september tot januari. (optie vast kan hieruit voortvloeien) Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent medewerker in de snijzaal. Jouw job bestaat uit 3 werkposten: vouwen: ter voorbereiding van het snijden, zal je de stof vouwen, gladstrijken, kwaliteitscontrole uitvoeren snijden: je zal de snijrobots bedienen en de uitgesneden stukken 'uitrapen', vervolgens sorteer je alles en leg je klaar voor de volgende post bundelen: de laatste stap in het proces is om alle onderdelen in pakketten te verzamelen zodat ze kunnen gestikt worden

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

Zoek naar antwoorden van FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI in sociale netwerken
Look for responds of FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI. Laat een reactie achter voor FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI. FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI. Leave a respond for FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI. FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI op de google maps. Adres en contacten FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI
Location of FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI on the google maps. Address and contacts of FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI: INSTITUT CHRISTIANCE | ACTUA PRESS | CENTRE P.M.S. | MAHEUX DECORATIE | Degen Emballages SA

Other related companies as FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI: INSTITUT CHRISTIANCE | ACTUA PRESS | CENTRE P.M.S. | MAHEUX DECORATIE | Degen Emballages SA

FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07027923583. Het bedrijf FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI bevindt zich op het adres: Bd. Gustave Roullier 1 6000 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 216,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI, openstaande posities, locatie van FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI op de kaart.

FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI is a company, that was registered 1999 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI, company assigned to the tax number BE07027923583. The company FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI is located at the address: Bd. Gustave Roullier 1 6000 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 216,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Education. Products created in FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI were not found.
The main activity of FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI is not available. You also can look at reviews of FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI, open positions, location of FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHAUTE ECOLE PROVINCIALE DE CHARLEROI, employees, financial statistics.