B.B.C. LUTTRE J.S.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • B.B.C. LUTTRE J.S.
Private companiesOil and Gas Extraction • B.B.C. LUTTRE J.S.

Contactgegevens B.B.C. LUTTRE J.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C. LUTTRE J.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C. LUTTRE J.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PICOLOME 13; 6238; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71847924 (+32-71847924) 71847924 (+32-71847924)

Fax (fax): +32 (84) 365-24-15 +32 (84) 365-24-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C. LUTTRE J.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C. LUTTRE J.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C. LUTTRE J.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C. LUTTRE J.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C. LUTTRE J.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C. LUTTRE J.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C. LUTTRE J.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C. LUTTRE J.S.
Products information B.B.C. LUTTRE J.S.

BTW identificatienummer (tax): BE02793243408
Ondernemingsnummer: 3348876953
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in B.B.C. LUTTRE J.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C. LUTTRE J.S.
(Get full report from official database of BE for B.B.C. LUTTRE J.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C. LUTTRE J.S.
Addition kinds of activities for B.B.C. LUTTRE J.S.

7336. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
7361. Uitzendbureaus | Employment agencies
513703. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
07230501. Amandelspullen en schelpdiensten | Almond hulling and shelling services
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
50870603. Betongraven en kisten | Concrete burial vaults and boxes
95110401. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, federale overheid | Air, water, and solid waste management, federal government

Werken bij B.B.C. LUTTRE J.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C. LUTTRE J.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C. LUTTRE J.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C. LUTTRE J.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van B.B.C. LUTTRE J.S. in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C. LUTTRE J.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C. LUTTRE J.S.. Laat een reactie achter voor B.B.C. LUTTRE J.S.. B.B.C. LUTTRE J.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C. LUTTRE J.S.. Leave a respond for B.B.C. LUTTRE J.S.. B.B.C. LUTTRE J.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C. LUTTRE J.S. op de google maps. Adres en contacten B.B.C. LUTTRE J.S.
Location of B.B.C. LUTTRE J.S. on the google maps. Address and contacts of B.B.C. LUTTRE J.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C. LUTTRE J.S. B.B.C. LUTTRE J.S.: Estinale (l') | CYCLO-CLUB BEAUFAYS | Interxion Belgium | MAISON LESPINNE | Frietchop Memoli CV

Other related companies as B.B.C. LUTTRE J.S.: Estinale (l') | CYCLO-CLUB BEAUFAYS | Interxion Belgium | MAISON LESPINNE | Frietchop Memoli CV

B.B.C. LUTTRE J.S. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C. LUTTRE J.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02793243408. Het bedrijf B.B.C. LUTTRE J.S. bevindt zich op het adres: RUE PICOLOME 13; 6238; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in B.B.C. LUTTRE J.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.B.C. LUTTRE J.S. is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C. LUTTRE J.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C. LUTTRE J.S., openstaande posities, locatie van B.B.C. LUTTRE J.S. op de kaart.

B.B.C. LUTTRE J.S. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C. LUTTRE J.S., company assigned to the tax number BE02793243408. The company B.B.C. LUTTRE J.S. is located at the address: RUE PICOLOME 13; 6238; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in B.B.C. LUTTRE J.S. were not found.
The main activity of B.B.C. LUTTRE J.S. is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C. LUTTRE J.S. is not available. You also can look at reviews of B.B.C. LUTTRE J.S., open positions, location of B.B.C. LUTTRE J.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C. LUTTRE J.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C. LUTTRE J.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C. LUTTRE J.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C. LUTTRE J.S., employees, financial statistics.