B.B.C. LEOPARDS WELLIN

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • B.B.C. LEOPARDS WELLIN
Private companiesEducational Services • B.B.C. LEOPARDS WELLIN

Contactgegevens B.B.C. LEOPARDS WELLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C. LEOPARDS WELLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C. LEOPARDS WELLIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FACHE 2; 6921; WELLIN, België

Telefoon (phone): 84389538 (+32-84389538) 84389538 (+32-84389538)

Fax (fax): +32 (53) 459-26-28 +32 (53) 459-26-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C. LEOPARDS WELLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C. LEOPARDS WELLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C. LEOPARDS WELLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C. LEOPARDS WELLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C. LEOPARDS WELLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C. LEOPARDS WELLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C. LEOPARDS WELLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C. LEOPARDS WELLIN
Products information B.B.C. LEOPARDS WELLIN

BTW identificatienummer (tax): BE08146606445
Ondernemingsnummer: 6358856201
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in B.B.C. LEOPARDS WELLIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C. LEOPARDS WELLIN
(Get full report from official database of BE for B.B.C. LEOPARDS WELLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C. LEOPARDS WELLIN
Addition kinds of activities for B.B.C. LEOPARDS WELLIN

09710201. Jacht bewaar | Hunting preserve
10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
13210000. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
26750303. Stencil board, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil board, die-cut: made from purchased materials
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
51220103. parfums | Perfumes
75390400. Remdiensten | Brake services

Werken bij B.B.C. LEOPARDS WELLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C. LEOPARDS WELLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C. LEOPARDS WELLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C. LEOPARDS WELLIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van B.B.C. LEOPARDS WELLIN in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C. LEOPARDS WELLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C. LEOPARDS WELLIN. Laat een reactie achter voor B.B.C. LEOPARDS WELLIN. B.B.C. LEOPARDS WELLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C. LEOPARDS WELLIN. Leave a respond for B.B.C. LEOPARDS WELLIN. B.B.C. LEOPARDS WELLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C. LEOPARDS WELLIN op de google maps. Adres en contacten B.B.C. LEOPARDS WELLIN
Location of B.B.C. LEOPARDS WELLIN on the google maps. Address and contacts of B.B.C. LEOPARDS WELLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C. LEOPARDS WELLIN B.B.C. LEOPARDS WELLIN: DC Security BVBA | CONVENTS PRODUCTS | D. VERSTRINGE VAN MOFFAERT | JOSEPH MICHOTTE ET CIE | Buffalo

Other related companies as B.B.C. LEOPARDS WELLIN: DC Security BVBA | CONVENTS PRODUCTS | D. VERSTRINGE VAN MOFFAERT | JOSEPH MICHOTTE ET CIE | Buffalo

B.B.C. LEOPARDS WELLIN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C. LEOPARDS WELLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08146606445. Het bedrijf B.B.C. LEOPARDS WELLIN bevindt zich op het adres: RUE DE LA FACHE 2; 6921; WELLIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 450,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in B.B.C. LEOPARDS WELLIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.B.C. LEOPARDS WELLIN is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C. LEOPARDS WELLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C. LEOPARDS WELLIN, openstaande posities, locatie van B.B.C. LEOPARDS WELLIN op de kaart.

B.B.C. LEOPARDS WELLIN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C. LEOPARDS WELLIN, company assigned to the tax number BE08146606445. The company B.B.C. LEOPARDS WELLIN is located at the address: RUE DE LA FACHE 2; 6921; WELLIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 450,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in B.B.C. LEOPARDS WELLIN were not found.
The main activity of B.B.C. LEOPARDS WELLIN is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C. LEOPARDS WELLIN is not available. You also can look at reviews of B.B.C. LEOPARDS WELLIN, open positions, location of B.B.C. LEOPARDS WELLIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C. LEOPARDS WELLIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C. LEOPARDS WELLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C. LEOPARDS WELLIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C. LEOPARDS WELLIN, employees, financial statistics.