FLJULES TROCH NV

Contactgegevens FLJULES TROCH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJULES TROCH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJULES TROCH NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 1136 9041 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-55-53-83 32-93-55-53-83

Fax (fax): 32-93-55-53-69 32-93-55-53-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJULES TROCH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJULES TROCH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJULES TROCH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJULES TROCH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJULES TROCH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJULES TROCH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJULES TROCH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJULES TROCH NV
Products information FLJULES TROCH NV

BTW identificatienummer (tax): BE02902282714
Ondernemingsnummer: 4166534423
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLJULES TROCH NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJULES TROCH NV
(Get full report from official database of BE for FLJULES TROCH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJULES TROCH NV
Addition kinds of activities for FLJULES TROCH NV

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
376100. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
27890303. Tijdschriften, bindend | Magazines, binding
27969901. Kleurafscheidingen, voor het afdrukken | Color separations, for printing
36210113. Rotoren, voor motoren | Rotors, for motors
38220104. Drukregelaars, type air-conditioning systeem | Pressure controllers, air-conditioning system type

Werken bij FLJULES TROCH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJULES TROCH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJULES TROCH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJULES TROCH NV. Looking for open vacancies in other companies

 • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

 • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

 • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

 • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

 • Student administratief werk (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een gemotiveerde student voor 1 halve dag in de week. Dit om te helpen in de administratie

 • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

 • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

 • Bekister (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: VERSTRAETE

  Type: Vaste Job

  - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

 • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

 • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

  Type: Flexijob

  klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van FLJULES TROCH NV in sociale netwerken
Look for responds of FLJULES TROCH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJULES TROCH NV. Laat een reactie achter voor FLJULES TROCH NV. FLJULES TROCH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJULES TROCH NV. Leave a respond for FLJULES TROCH NV. FLJULES TROCH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJULES TROCH NV op de google maps. Adres en contacten FLJULES TROCH NV
Location of FLJULES TROCH NV on the google maps. Address and contacts of FLJULES TROCH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJULES TROCH NV FLJULES TROCH NV: Immo Morel NV | RAYMOND ROSSEL | DELVILLE SEARCH PARTNERS | Chapaux P | Accent Interieur

Other related companies as FLJULES TROCH NV: Immo Morel NV | RAYMOND ROSSEL | DELVILLE SEARCH PARTNERS | Chapaux P | Accent Interieur

FLJULES TROCH NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJULES TROCH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02902282714. Het bedrijf FLJULES TROCH NV bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 1136 9041 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLJULES TROCH NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJULES TROCH NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJULES TROCH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJULES TROCH NV, openstaande posities, locatie van FLJULES TROCH NV op de kaart.

FLJULES TROCH NV is a company, that was registered 1990 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLJULES TROCH NV, company assigned to the tax number BE02902282714. The company FLJULES TROCH NV is located at the address: Antwerpsesteenweg 1136 9041 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLJULES TROCH NV were not found.
The main activity of FLJULES TROCH NV is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJULES TROCH NV is not available. You also can look at reviews of FLJULES TROCH NV, open positions, location of FLJULES TROCH NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJULES TROCH NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJULES TROCH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJULES TROCH NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJULES TROCH NV, employees, financial statistics.