VAN DEN BOSCH B.L.C.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • VAN DEN BOSCH B.L.C.
Private companiesTobacco Products • VAN DEN BOSCH B.L.C.

Contactgegevens VAN DEN BOSCH B.L.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BOSCH B.L.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BOSCH B.L.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klottenbergstraat 9 3440 Budingen (Zoutleeuw), België

Telefoon (phone): +32 (3) 719-23-44 +32 (3) 719-23-44

Fax (fax): +32 (50) 247-99-70 +32 (50) 247-99-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BOSCH B.L.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BOSCH B.L.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BOSCH B.L.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BOSCH B.L.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BOSCH B.L.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BOSCH B.L.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BOSCH B.L.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BOSCH B.L.C.
Products information VAN DEN BOSCH B.L.C.

BTW identificatienummer (tax): BE08367431640
Ondernemingsnummer: 2505950927
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VAN DEN BOSCH B.L.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BOSCH B.L.C.
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BOSCH B.L.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BOSCH B.L.C.
Addition kinds of activities for VAN DEN BOSCH B.L.C.

2782. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
3822. Milieucontroles | Environmental controls
208400. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
327299. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
22599903. Vleeszakken, breien | Meat bagging, knit
24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
38279918. Prisms, optisch | Prisms, optical
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical

Werken bij VAN DEN BOSCH B.L.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BOSCH B.L.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BOSCH B.L.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BOSCH B.L.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BOSCH B.L.C. in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BOSCH B.L.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BOSCH B.L.C.. Laat een reactie achter voor VAN DEN BOSCH B.L.C.. VAN DEN BOSCH B.L.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BOSCH B.L.C.. Leave a respond for VAN DEN BOSCH B.L.C.. VAN DEN BOSCH B.L.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BOSCH B.L.C. op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BOSCH B.L.C.
Location of VAN DEN BOSCH B.L.C. on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BOSCH B.L.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BOSCH B.L.C. VAN DEN BOSCH B.L.C.: VERANTWOORD SPEELGOED | INSTITUUT BEL & BO | ALEXANDER'S COMPUTING PROJECT SPRL | CHARLES VANDENDAEL | MediaTower

Other related companies as VAN DEN BOSCH B.L.C.: VERANTWOORD SPEELGOED | INSTITUUT BEL & BO | ALEXANDER'S COMPUTING PROJECT SPRL | CHARLES VANDENDAEL | MediaTower

VAN DEN BOSCH B.L.C. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BOSCH B.L.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08367431640. Het bedrijf VAN DEN BOSCH B.L.C. bevindt zich op het adres: Klottenbergstraat 9 3440 Budingen (Zoutleeuw). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 559,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in VAN DEN BOSCH B.L.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BOSCH B.L.C. is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BOSCH B.L.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BOSCH B.L.C., openstaande posities, locatie van VAN DEN BOSCH B.L.C. op de kaart.

VAN DEN BOSCH B.L.C. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BOSCH B.L.C., company assigned to the tax number BE08367431640. The company VAN DEN BOSCH B.L.C. is located at the address: Klottenbergstraat 9 3440 Budingen (Zoutleeuw). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 559,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in VAN DEN BOSCH B.L.C. were not found.
The main activity of VAN DEN BOSCH B.L.C. is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BOSCH B.L.C. is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BOSCH B.L.C., open positions, location of VAN DEN BOSCH B.L.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BOSCH B.L.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BOSCH B.L.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BOSCH B.L.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BOSCH B.L.C., employees, financial statistics.