B.B.C. DRAVO HANSBEKE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • B.B.C. DRAVO HANSBEKE
Private companiesPrimary Metal Industries • B.B.C. DRAVO HANSBEKE

Contactgegevens B.B.C. DRAVO HANSBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C. DRAVO HANSBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C. DRAVO HANSBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELKERIJSTRAAT 30; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93717650 (+32-93717650) 93717650 (+32-93717650)

Fax (fax): +32 (57) 710-95-36 +32 (57) 710-95-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C. DRAVO HANSBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C. DRAVO HANSBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C. DRAVO HANSBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C. DRAVO HANSBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C. DRAVO HANSBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C. DRAVO HANSBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C. DRAVO HANSBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C. DRAVO HANSBEKE
Products information B.B.C. DRAVO HANSBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE04809509277
Ondernemingsnummer: 5546417236
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in B.B.C. DRAVO HANSBEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C. DRAVO HANSBEKE
(Get full report from official database of BE for B.B.C. DRAVO HANSBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C. DRAVO HANSBEKE
Addition kinds of activities for B.B.C. DRAVO HANSBEKE

201102. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
208400. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
523102. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
34839909. Mijnen en onderdelen (verordeningen) | Mines and parts (ordnance)
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.
86990204. Leeskamer, religieuze materialen | Reading room, religious materials
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij B.B.C. DRAVO HANSBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C. DRAVO HANSBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C. DRAVO HANSBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C. DRAVO HANSBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

Zoek naar antwoorden van B.B.C. DRAVO HANSBEKE in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C. DRAVO HANSBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C. DRAVO HANSBEKE. Laat een reactie achter voor B.B.C. DRAVO HANSBEKE. B.B.C. DRAVO HANSBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C. DRAVO HANSBEKE. Leave a respond for B.B.C. DRAVO HANSBEKE. B.B.C. DRAVO HANSBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C. DRAVO HANSBEKE op de google maps. Adres en contacten B.B.C. DRAVO HANSBEKE
Location of B.B.C. DRAVO HANSBEKE on the google maps. Address and contacts of B.B.C. DRAVO HANSBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C. DRAVO HANSBEKE B.B.C. DRAVO HANSBEKE: Torpedo NV | HUBERT STARCK | Lares | Comet | JACQUELINE CORBIER

Other related companies as B.B.C. DRAVO HANSBEKE: Torpedo NV | HUBERT STARCK | Lares | Comet | JACQUELINE CORBIER

B.B.C. DRAVO HANSBEKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C. DRAVO HANSBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04809509277. Het bedrijf B.B.C. DRAVO HANSBEKE bevindt zich op het adres: MELKERIJSTRAAT 30; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in B.B.C. DRAVO HANSBEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.B.C. DRAVO HANSBEKE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C. DRAVO HANSBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C. DRAVO HANSBEKE, openstaande posities, locatie van B.B.C. DRAVO HANSBEKE op de kaart.

B.B.C. DRAVO HANSBEKE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C. DRAVO HANSBEKE, company assigned to the tax number BE04809509277. The company B.B.C. DRAVO HANSBEKE is located at the address: MELKERIJSTRAAT 30; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in B.B.C. DRAVO HANSBEKE were not found.
The main activity of B.B.C. DRAVO HANSBEKE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C. DRAVO HANSBEKE is not available. You also can look at reviews of B.B.C. DRAVO HANSBEKE, open positions, location of B.B.C. DRAVO HANSBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C. DRAVO HANSBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C. DRAVO HANSBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C. DRAVO HANSBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C. DRAVO HANSBEKE, employees, financial statistics.