Alexeva

Contactgegevens Alexeva: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alexeva: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alexeva

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Helmet 317 1030 Schaarbeek, België

Telefoon (phone): +32 (61) 378-54-20 +32 (61) 378-54-20

Fax (fax): +32 (81) 408-48-78 +32 (81) 408-48-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alexeva: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alexeva"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alexeva"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alexeva, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alexeva. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alexeva, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alexeva. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alexeva
Products information Alexeva

BTW identificatienummer (tax): BE06755737304
Ondernemingsnummer: 8193572998
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Alexeva zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alexeva
(Get full report from official database of BE for Alexeva)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alexeva
Addition kinds of activities for Alexeva

09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
20150804. Turkije, verwerkt: vers | Turkey, processed: fresh
28510201. Coating, lucht genezing | Coating, air curing
31310000. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand

Werken bij Alexeva: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alexeva: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alexeva. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alexeva. Looking for open vacancies in other companies

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van Alexeva in sociale netwerken
Look for responds of Alexeva in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alexeva. Laat een reactie achter voor Alexeva. Alexeva bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alexeva. Leave a respond for Alexeva. Alexeva on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alexeva op de google maps. Adres en contacten Alexeva
Location of Alexeva on the google maps. Address and contacts of Alexeva

Andere gerelateerde bedrijven als come Alexeva Alexeva: COIFFURE JESSY | Ascon NV | Gafob SPRL | ETIENNE VERPOORT | AJMAT SA

Other related companies as Alexeva: COIFFURE JESSY | Ascon NV | Gafob SPRL | ETIENNE VERPOORT | AJMAT SA

Alexeva is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alexeva, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06755737304. Het bedrijf Alexeva bevindt zich op het adres: Chaussée de Helmet 317 1030 Schaarbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 399,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Alexeva zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alexeva is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alexeva is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alexeva, openstaande posities, locatie van Alexeva op de kaart.

Alexeva is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alexeva, company assigned to the tax number BE06755737304. The company Alexeva is located at the address: Chaussée de Helmet 317 1030 Schaarbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 399,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Alexeva were not found.
The main activity of Alexeva is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alexeva is not available. You also can look at reviews of Alexeva, open positions, location of Alexeva on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alexeva, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alexeva, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alexeva, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alexeva, employees, financial statistics.