FLHASKONING BELGIUM BVBA

Contactgegevens FLHASKONING BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHASKONING BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHASKONING BELGIUM BVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Hanswijkdries 80 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-40-56-56 32-15-40-56-56

Fax (fax): 32-15-40-56-57 32-15-40-56-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHASKONING BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHASKONING BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHASKONING BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHASKONING BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHASKONING BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHASKONING BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHASKONING BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHASKONING BELGIUM BVBA
Products information FLHASKONING BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06833465576
Ondernemingsnummer: 3176940917
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLHASKONING BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Environment - services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHASKONING BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for FLHASKONING BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHASKONING BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for FLHASKONING BELGIUM BVBA

206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
633101. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
02130000. Hogs | Hogs
25310402. Stadion zitplaatsen | Stadium seating
35410602. Zaag- en afkapmachines (metaalbewerkingsmachines) | Sawing and cutoff machines (metalworking machinery)
62820000. Beleggingsadvies | Investment advice
96610400. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government

Werken bij FLHASKONING BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHASKONING BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHASKONING BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHASKONING BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van FLHASKONING BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLHASKONING BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHASKONING BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor FLHASKONING BELGIUM BVBA. FLHASKONING BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHASKONING BELGIUM BVBA. Leave a respond for FLHASKONING BELGIUM BVBA. FLHASKONING BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHASKONING BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten FLHASKONING BELGIUM BVBA
Location of FLHASKONING BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of FLHASKONING BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHASKONING BELGIUM BVBA FLHASKONING BELGIUM BVBA: Vermeulen NV | COIFFURE BARSY | H. ART GALLERY | HELEWAUT & FILS | ARC LIER

Other related companies as FLHASKONING BELGIUM BVBA: Vermeulen NV | COIFFURE BARSY | H. ART GALLERY | HELEWAUT & FILS | ARC LIER

FLHASKONING BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHASKONING BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06833465576. Het bedrijf FLHASKONING BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Hanswijkdries 80 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 347,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Environment - services. Producten gemaakt in FLHASKONING BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHASKONING BELGIUM BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHASKONING BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHASKONING BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van FLHASKONING BELGIUM BVBA op de kaart.

FLHASKONING BELGIUM BVBA is a company, that was registered 2006 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is FLHASKONING BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE06833465576. The company FLHASKONING BELGIUM BVBA is located at the address: Hanswijkdries 80 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 347,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Environment - services. Products created in FLHASKONING BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of FLHASKONING BELGIUM BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHASKONING BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of FLHASKONING BELGIUM BVBA, open positions, location of FLHASKONING BELGIUM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHASKONING BELGIUM BVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHASKONING BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHASKONING BELGIUM BVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHASKONING BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.