ATLAS LOMMEL

Contactgegevens ATLAS LOMMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATLAS LOMMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATLAS LOMMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERDERSWEG 8; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11541082 (+32-11541082) 11541082 (+32-11541082)

Fax (fax): +32 (81) 640-81-60 +32 (81) 640-81-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATLAS LOMMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATLAS LOMMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATLAS LOMMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATLAS LOMMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATLAS LOMMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATLAS LOMMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATLAS LOMMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATLAS LOMMEL
Products information ATLAS LOMMEL

BTW identificatienummer (tax): BE09901672363
Ondernemingsnummer: 9386138916
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ATLAS LOMMEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATLAS LOMMEL
(Get full report from official database of BE for ATLAS LOMMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATLAS LOMMEL
Addition kinds of activities for ATLAS LOMMEL

017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
265600. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
50630210. Isolatoren, elektrisch | Insulators, electrical

Werken bij ATLAS LOMMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATLAS LOMMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATLAS LOMMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATLAS LOMMEL. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van ATLAS LOMMEL in sociale netwerken
Look for responds of ATLAS LOMMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATLAS LOMMEL. Laat een reactie achter voor ATLAS LOMMEL. ATLAS LOMMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATLAS LOMMEL. Leave a respond for ATLAS LOMMEL. ATLAS LOMMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATLAS LOMMEL op de google maps. Adres en contacten ATLAS LOMMEL
Location of ATLAS LOMMEL on the google maps. Address and contacts of ATLAS LOMMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATLAS LOMMEL ATLAS LOMMEL: Requile Sabine | JANSSENS | Het Ogenblik | Moto Center Mertens | European International University

Other related companies as ATLAS LOMMEL: Requile Sabine | JANSSENS | Het Ogenblik | Moto Center Mertens | European International University

ATLAS LOMMEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATLAS LOMMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09901672363. Het bedrijf ATLAS LOMMEL bevindt zich op het adres: HERDERSWEG 8; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in ATLAS LOMMEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATLAS LOMMEL is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATLAS LOMMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATLAS LOMMEL, openstaande posities, locatie van ATLAS LOMMEL op de kaart.

ATLAS LOMMEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATLAS LOMMEL, company assigned to the tax number BE09901672363. The company ATLAS LOMMEL is located at the address: HERDERSWEG 8; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in ATLAS LOMMEL were not found.
The main activity of ATLAS LOMMEL is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATLAS LOMMEL is not available. You also can look at reviews of ATLAS LOMMEL, open positions, location of ATLAS LOMMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATLAS LOMMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATLAS LOMMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATLAS LOMMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATLAS LOMMEL, employees, financial statistics.