ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT

Contactgegevens ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERHOEVELAAN 18; 2940; STABROEK, België

Telefoon (phone): 35687977 (+32-35687977) 35687977 (+32-35687977)

Fax (fax): +32 (59) 934-87-70 +32 (59) 934-87-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT
Products information ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE04386810302
Ondernemingsnummer: 3283508300
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT
(Get full report from official database of BE for ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT
Addition kinds of activities for ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT

514499. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
519906. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
729906. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
20640103. Fruit, chocolade bedekt (behalve data) | Fruit, chocolate covered (except dates)
20649902. Cake ornamenten, zoetwaren | Cake ornaments, confectionery
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
26210201. Bankbiljet | Bank note paper
35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
39140111. Bakken, zilver | Trays, silver
42120400. Verhuizen diensten | Moving services

Werken bij ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT in sociale netwerken
Look for responds of ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT. Laat een reactie achter voor ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT. ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT. Leave a respond for ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT. ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT op de google maps. Adres en contacten ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT
Location of ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT on the google maps. Address and contacts of ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT: HAIRSTYL | CARRELAGES MATHIEU BECKER | Maco Gas | ALE TRAVEL | Schallier Hans

Other related companies as ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT: HAIRSTYL | CARRELAGES MATHIEU BECKER | Maco Gas | ALE TRAVEL | Schallier Hans

ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04386810302. Het bedrijf ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT bevindt zich op het adres: NEERHOEVELAAN 18; 2940; STABROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 325,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT, openstaande posities, locatie van ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT op de kaart.

ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT, company assigned to the tax number BE04386810302. The company ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT is located at the address: NEERHOEVELAAN 18; 2940; STABROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 325,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT were not found.
The main activity of ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT is not available. You also can look at reviews of ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT, open positions, location of ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARVICOLA ZWEMCL.KALMTHOUT, employees, financial statistics.