AIKIKAI HERSTAL

Contactgegevens AIKIKAI HERSTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIKIKAI HERSTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIKIKAI HERSTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND ROUTE 449; 4610; BEYNE-HEUSAY, België

Telefoon (phone): 43552924 (+32-43552924) 43552924 (+32-43552924)

Fax (fax): +32 (59) 273-51-17 +32 (59) 273-51-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIKIKAI HERSTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIKIKAI HERSTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIKIKAI HERSTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIKIKAI HERSTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIKIKAI HERSTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIKIKAI HERSTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIKIKAI HERSTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIKIKAI HERSTAL
Products information AIKIKAI HERSTAL

BTW identificatienummer (tax): BE05482147216
Ondernemingsnummer: 3381286621
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in AIKIKAI HERSTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIKIKAI HERSTAL
(Get full report from official database of BE for AIKIKAI HERSTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIKIKAI HERSTAL
Addition kinds of activities for AIKIKAI HERSTAL

511205. Office filing levert | Office filing supplies
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
27529906. Planographing | Planographing
30890304. Deuren, vouwen: kunststof of kunststof bekleed stof | Doors, folding: plastics or plastics coated fabric
42139908. Vloeibaar aardolietransport, niet-lokaal | Liquid petroleum transport, non-local
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
73590705. Televisieverhuur | Television rental
86410302. Meisje scout organisatie | Girl scout organization

Werken bij AIKIKAI HERSTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIKIKAI HERSTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIKIKAI HERSTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIKIKAI HERSTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

Zoek naar antwoorden van AIKIKAI HERSTAL in sociale netwerken
Look for responds of AIKIKAI HERSTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIKIKAI HERSTAL. Laat een reactie achter voor AIKIKAI HERSTAL. AIKIKAI HERSTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIKIKAI HERSTAL. Leave a respond for AIKIKAI HERSTAL. AIKIKAI HERSTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIKIKAI HERSTAL op de google maps. Adres en contacten AIKIKAI HERSTAL
Location of AIKIKAI HERSTAL on the google maps. Address and contacts of AIKIKAI HERSTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come AIKIKAI HERSTAL AIKIKAI HERSTAL: Van Den Broeck Sanitair | CARROSSERIE HUYSMANS | SERVINTEC | Heylen Woningbouw NV | ACO TRANSM?DICA

Other related companies as AIKIKAI HERSTAL: Van Den Broeck Sanitair | CARROSSERIE HUYSMANS | SERVINTEC | Heylen Woningbouw NV | ACO TRANSM?DICA

AIKIKAI HERSTAL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIKIKAI HERSTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05482147216. Het bedrijf AIKIKAI HERSTAL bevindt zich op het adres: GRAND ROUTE 449; 4610; BEYNE-HEUSAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in AIKIKAI HERSTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIKIKAI HERSTAL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIKIKAI HERSTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIKIKAI HERSTAL, openstaande posities, locatie van AIKIKAI HERSTAL op de kaart.

AIKIKAI HERSTAL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIKIKAI HERSTAL, company assigned to the tax number BE05482147216. The company AIKIKAI HERSTAL is located at the address: GRAND ROUTE 449; 4610; BEYNE-HEUSAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in AIKIKAI HERSTAL were not found.
The main activity of AIKIKAI HERSTAL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AIKIKAI HERSTAL is not available. You also can look at reviews of AIKIKAI HERSTAL, open positions, location of AIKIKAI HERSTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIKIKAI HERSTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIKIKAI HERSTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIKIKAI HERSTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIKIKAI HERSTAL, employees, financial statistics.