AIKIDO-TAICHI DEERLIJK

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • AIKIDO-TAICHI DEERLIJK
Private companiesSocial Services • AIKIDO-TAICHI DEERLIJK

Contactgegevens AIKIDO-TAICHI DEERLIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIKIDO-TAICHI DEERLIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIKIDO-TAICHI DEERLIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONTSTRAAT 53; 8540; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56715918 (+32-56715918) 56715918 (+32-56715918)

Fax (fax): +32 (3) 152-20-46 +32 (3) 152-20-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIKIDO-TAICHI DEERLIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIKIDO-TAICHI DEERLIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIKIDO-TAICHI DEERLIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIKIDO-TAICHI DEERLIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIKIDO-TAICHI DEERLIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIKIDO-TAICHI DEERLIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIKIDO-TAICHI DEERLIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIKIDO-TAICHI DEERLIJK
Products information AIKIDO-TAICHI DEERLIJK

BTW identificatienummer (tax): BE08236419677
Ondernemingsnummer: 9594055175
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in AIKIDO-TAICHI DEERLIJK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIKIDO-TAICHI DEERLIJK
(Get full report from official database of BE for AIKIDO-TAICHI DEERLIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIKIDO-TAICHI DEERLIJK
Addition kinds of activities for AIKIDO-TAICHI DEERLIJK

16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
50230000. Woninginrichting | Homefurnishings
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
96619902. Ruimteonderzoek en -ontwikkeling, overheid | Space research and development, government

Werken bij AIKIDO-TAICHI DEERLIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIKIDO-TAICHI DEERLIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIKIDO-TAICHI DEERLIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIKIDO-TAICHI DEERLIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

Zoek naar antwoorden van AIKIDO-TAICHI DEERLIJK in sociale netwerken
Look for responds of AIKIDO-TAICHI DEERLIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIKIDO-TAICHI DEERLIJK. Laat een reactie achter voor AIKIDO-TAICHI DEERLIJK. AIKIDO-TAICHI DEERLIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIKIDO-TAICHI DEERLIJK. Leave a respond for AIKIDO-TAICHI DEERLIJK. AIKIDO-TAICHI DEERLIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIKIDO-TAICHI DEERLIJK op de google maps. Adres en contacten AIKIDO-TAICHI DEERLIJK
Location of AIKIDO-TAICHI DEERLIJK on the google maps. Address and contacts of AIKIDO-TAICHI DEERLIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come AIKIDO-TAICHI DEERLIJK AIKIDO-TAICHI DEERLIJK: Bruyneel Gilbert | STYL-PLUS | VERONIQUE LECLERCQ | DIDIER VAN LAERE | Forestier (Le)

Other related companies as AIKIDO-TAICHI DEERLIJK: Bruyneel Gilbert | STYL-PLUS | VERONIQUE LECLERCQ | DIDIER VAN LAERE | Forestier (Le)

AIKIDO-TAICHI DEERLIJK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIKIDO-TAICHI DEERLIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08236419677. Het bedrijf AIKIDO-TAICHI DEERLIJK bevindt zich op het adres: PONTSTRAAT 53; 8540; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in AIKIDO-TAICHI DEERLIJK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIKIDO-TAICHI DEERLIJK is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIKIDO-TAICHI DEERLIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIKIDO-TAICHI DEERLIJK, openstaande posities, locatie van AIKIDO-TAICHI DEERLIJK op de kaart.

AIKIDO-TAICHI DEERLIJK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIKIDO-TAICHI DEERLIJK, company assigned to the tax number BE08236419677. The company AIKIDO-TAICHI DEERLIJK is located at the address: PONTSTRAAT 53; 8540; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in AIKIDO-TAICHI DEERLIJK were not found.
The main activity of AIKIDO-TAICHI DEERLIJK is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AIKIDO-TAICHI DEERLIJK is not available. You also can look at reviews of AIKIDO-TAICHI DEERLIJK, open positions, location of AIKIDO-TAICHI DEERLIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIKIDO-TAICHI DEERLIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIKIDO-TAICHI DEERLIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIKIDO-TAICHI DEERLIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIKIDO-TAICHI DEERLIJK, employees, financial statistics.