SPORT EN KULTUURCENTRUM

Contactgegevens SPORT EN KULTUURCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORT EN KULTUURCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORT EN KULTUURCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN CAUWELAERTSTRAAT 26; 1740; TERNAT, België

Telefoon (phone): 25820501 (+32-25820501) 25820501 (+32-25820501)

Fax (fax): +32 (53) 362-35-84 +32 (53) 362-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORT EN KULTUURCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORT EN KULTUURCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORT EN KULTUURCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORT EN KULTUURCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORT EN KULTUURCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORT EN KULTUURCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORT EN KULTUURCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORT EN KULTUURCENTRUM
Products information SPORT EN KULTUURCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE03170074462
Ondernemingsnummer: 4565063476
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in SPORT EN KULTUURCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORT EN KULTUURCENTRUM
(Get full report from official database of BE for SPORT EN KULTUURCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORT EN KULTUURCENTRUM
Addition kinds of activities for SPORT EN KULTUURCENTRUM

011900. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
239700. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
508203. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
508409. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
20230104. Powdered baby formule | Powdered baby formula
20660203. Gepoederde Cacao | Powdered cocoa
22119905. Vogeloogje luier doek, katoen | Bird's-eye diaper cloth, cotton
22820208. Vinal filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinal filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters

Werken bij SPORT EN KULTUURCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORT EN KULTUURCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORT EN KULTUURCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORT EN KULTUURCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

    Type: Vaste Job

    Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Computer Recruitment Services - Head of Facilities & Central Services (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk378 Head of Facilities & Central Services: Banking, Brussels Role Deliver on critical managerial accountabilities across the entire organization: Delegating, defining, controlling and monitoring the output of team members and respective country managers (Be, FR, UK, PL, NL, RoW) Setting-up, maintaining and developing a team with the right competencies to deliver a quality service Management support: Ad-hoc studies": you will be requested to drive or perform ad-hoc studies like benchmarking, cost evolution, support to business case preparation, feasibility analysis, workflows reviews; .... Managing list of Deliverables: you will liaise with country heads to identify projects and tasks to be performed and reflect progress statuses of these deliverables. You will further ensure that you follow-up the activities of each location and highlight potential risks (deadlines approaching, vis-à-vis governance bodies) Facilities marketing, visibility events and management information: you will be reporting on issues and progress on projects and tasks. You will further create reports and/or presentations based upon ad-hoc requirements by Senior management. You will also ensure that relevant information and statistics are made available: Procedures: you will ensure that all required procedures and policies (contingency, security...) are properly: written using standard templates, approved, filed and kept up to date; Ensure Office Facilities is well managed in order to enable the business to operate and grow in good conditions with controlled costs & budget: Setting group real estate and space management strategy with a 5 year horizon. Sourcing office space. Monitoring the demand tightly and adapt the office space to the demand with strategic and tactical plans. Define office space utilization strategy and review desk concepts Property design and construction Maintain workplace and assets Dispose of workspace and assets Support major change initiatives in the office concept (Agile, NWOW) along with IT transformation project. Ensure Central Services are well managed in order to provide high quality printing, internal & external mailing, catering and translation services to the group and this at competitive prices. printing strategy (equipment renewal, volume growth, legal requirements, centralized print shop, business continuity...). mailing strategy function of business and legal requirements and client profiles. catering standards on Belgian sites : managing catering firms (ensuring equivalence in terms of pricing and quality), committes, welfare campaigns, ensure appropriate Travel Management policies are defined and implemented across the group Ensure centralized reporting and data consolidation for Department operation and to report to internal clients. Ensure Service dialogue with group entities for Fac & CS is executed as defined per intra groups SSA. Actively participate in the Service dialogue meeting with Management committees (KPI, service monitoring, costs & chargeback, ....) Ensure Budget forecasts are produced and accountability in the various cost centre : oversees OPEX, CAPEX headcount, ... Accountable for budget accuracy and for expense controls in place. On group level you will have an overall knowledge and understanding of the group facilities & central services budgets, and cost allocation statistics. Risk Management & compliance : ensure risk management framework and... ...

Zoek naar antwoorden van SPORT EN KULTUURCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of SPORT EN KULTUURCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORT EN KULTUURCENTRUM. Laat een reactie achter voor SPORT EN KULTUURCENTRUM. SPORT EN KULTUURCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORT EN KULTUURCENTRUM. Leave a respond for SPORT EN KULTUURCENTRUM. SPORT EN KULTUURCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORT EN KULTUURCENTRUM op de google maps. Adres en contacten SPORT EN KULTUURCENTRUM
Location of SPORT EN KULTUURCENTRUM on the google maps. Address and contacts of SPORT EN KULTUURCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORT EN KULTUURCENTRUM SPORT EN KULTUURCENTRUM: INTERLINE | CHRISTIAAN VAN BEMMEL | ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL | ELS-SOR | Tilkin-Lambrecht

Other related companies as SPORT EN KULTUURCENTRUM: INTERLINE | CHRISTIAAN VAN BEMMEL | ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL | ELS-SOR | Tilkin-Lambrecht

SPORT EN KULTUURCENTRUM is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORT EN KULTUURCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03170074462. Het bedrijf SPORT EN KULTUURCENTRUM bevindt zich op het adres: VAN CAUWELAERTSTRAAT 26; 1740; TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in SPORT EN KULTUURCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPORT EN KULTUURCENTRUM is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORT EN KULTUURCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORT EN KULTUURCENTRUM, openstaande posities, locatie van SPORT EN KULTUURCENTRUM op de kaart.

SPORT EN KULTUURCENTRUM is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORT EN KULTUURCENTRUM, company assigned to the tax number BE03170074462. The company SPORT EN KULTUURCENTRUM is located at the address: VAN CAUWELAERTSTRAAT 26; 1740; TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in SPORT EN KULTUURCENTRUM were not found.
The main activity of SPORT EN KULTUURCENTRUM is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORT EN KULTUURCENTRUM is not available. You also can look at reviews of SPORT EN KULTUURCENTRUM, open positions, location of SPORT EN KULTUURCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORT EN KULTUURCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORT EN KULTUURCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORT EN KULTUURCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORT EN KULTUURCENTRUM, employees, financial statistics.