ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL

Contactgegevens ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Astridplein 11; 8670; Koksijde (Oostduinkerke), België

Telefoon (phone): +32 (59) 820-95-73 +32 (59) 820-95-73

Fax (fax): +32 (68) 772-69-63 +32 (68) 772-69-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL
Products information ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE07597564697
Ondernemingsnummer: 4554077148
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL
(Get full report from official database of BE for ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL
Addition kinds of activities for ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL

3496. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
34969900. Diverse gefabriceerde draadproducten, nec | Miscellaneous fabricated wire products, nec
38429906. Gordijnen, chirurgisch (katoen) | Drapes, surgical (cotton)
39440104. Dollwagens en karren | Doll carriages and carts
51999905. Bezem, moer, en verf handgrepen | Broom, mop, and paint handles

Werken bij ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (BLANDEN)

  Regio: BLANDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

 • Schilder (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

 • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

 • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Inhouse

  Type: Interim met optie "vast werk"

  pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MAKKIE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL. Laat een reactie achter voor ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL. ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL. Leave a respond for ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL. ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL op de google maps. Adres en contacten ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL
Location of ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL on the google maps. Address and contacts of ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL: Bogaerts I | Van Eyndt J BVBA | MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS | CONTAINERPARK WAASMUNSTER | LABO DENTAIRE ROYAL PH.

Other related companies as ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL: Bogaerts I | Van Eyndt J BVBA | MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS | CONTAINERPARK WAASMUNSTER | LABO DENTAIRE ROYAL PH.

ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07597564697. Het bedrijf ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL bevindt zich op het adres: Astridplein 11; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL, openstaande posities, locatie van ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL op de kaart.

ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL, company assigned to the tax number BE07597564697. The company ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL is located at the address: Astridplein 11; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL were not found.
The main activity of ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL is not available. You also can look at reviews of ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL, open positions, location of ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT I OOSTDUINK DONAHOTEL, employees, financial statistics.