GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM
Private companiesReal Estate • GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM

Contactgegevens GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RERUM NOVARUMLAAN 31; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14614724 (+32-14614724) 14614724 (+32-14614724)

Fax (fax): +32 (83) 428-73-44 +32 (83) 428-73-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM
Products information GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE03471649169
Ondernemingsnummer: 6758483886
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM
(Get full report from official database of BE for GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM
Addition kinds of activities for GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM

01120000. Rijst | Rice
07210407. Besproeiingssysteem operatie, geen water | Irrigation system operation, not providing water
28420402. Desinfectiemiddelen, huishoudelijke of industriële planten | Disinfectants, household or industrial plant
35999918. Stropdassen, vorm: metaal | Ties, form: metal
58129901. Buffet (eetgelegenheden) | Buffet (eating places)
73810102. Inbraakbeveiligingsdienst | Burglary protection service

Werken bij GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Montagemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM. Laat een reactie achter voor GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM. GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM. Leave a respond for GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM. GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM op de google maps. Adres en contacten GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM
Location of GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM on the google maps. Address and contacts of GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM: WALTER SELLESLAGH | VERKOOPMAATSCHAPPIJ C.C.D. | Audio Visual Conference Technology SPRL | TTC TAFKA 80 KAPRIJKE | Devos'Topfruit

Other related companies as GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM: WALTER SELLESLAGH | VERKOOPMAATSCHAPPIJ C.C.D. | Audio Visual Conference Technology SPRL | TTC TAFKA 80 KAPRIJKE | Devos'Topfruit

GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03471649169. Het bedrijf GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM bevindt zich op het adres: RERUM NOVARUMLAAN 31; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM, openstaande posities, locatie van GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM op de kaart.

GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM, company assigned to the tax number BE03471649169. The company GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM is located at the address: RERUM NOVARUMLAAN 31; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM were not found.
The main activity of GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM is not available. You also can look at reviews of GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM, open positions, location of GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM, employees, financial statistics.