SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF
Private companiesHolding and Other Investment Offices • SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

Contactgegevens SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOLTASTRAAT 18; 1050; ELSENE, België

Telefoon (phone): 25156111 (+32-25156111) 25156111 (+32-25156111)

Fax (fax): +32 (9) 311-34-33 +32 (9) 311-34-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF
Products information SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

BTW identificatienummer (tax): BE09227111816
Ondernemingsnummer: 3693023681
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF
(Get full report from official database of BE for SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF
Addition kinds of activities for SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

2252. Hosiery, nec | Hosiery, nec
506304. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
20450201. Biscuitdeeg, bereid: van gekochte bloem | Biscuit dough, prepared: from purchased flour
28160103. Loodpigmenten: witte lood, loodoxiden, loodsulfaat | Lead pigments: white lead, lead oxides, lead sulfate
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems
50460302. Apparatuur voor koffiebrekers en benodigdheden | Coffee brewing equipment and supplies
50630601. Batterijen, droge cel | Batteries, dry cell
80210102. endodontist | Endodontist
93110203. Gokken controle board, overheid | Gambling control board, government

Werken bij SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Beringen, 12 uur per week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 2 à 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Beringen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

  • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

Zoek naar antwoorden van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF in sociale netwerken
Look for responds of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Laat een reactie achter voor SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. Leave a respond for SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF. SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF op de google maps. Adres en contacten SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF
Location of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF on the google maps. Address and contacts of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: COIFFURE COUP'TIF | Optique Confort | Emanoil Razvan | Weyts H | STEDELIJKE BASISSCHOOL

Other related companies as SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF: COIFFURE COUP'TIF | Optique Confort | Emanoil Razvan | Weyts H | STEDELIJKE BASISSCHOOL

SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09227111816. Het bedrijf SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF bevindt zich op het adres: VOLTASTRAAT 18; 1050; ELSENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, openstaande posities, locatie van SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF op de kaart.

SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, company assigned to the tax number BE09227111816. The company SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is located at the address: VOLTASTRAAT 18; 1050; ELSENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF were not found.
The main activity of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF is not available. You also can look at reviews of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, open positions, location of SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTCENTRUM/CENTRE SPORTIF, employees, financial statistics.