SPORTHAL TER DONCK

Contactgegevens SPORTHAL TER DONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTHAL TER DONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTHAL TER DONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEVITVELDSTRAAT 4; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11810590 (+32-11810590) 11810590 (+32-11810590)

Fax (fax): +32 (13) 183-55-34 +32 (13) 183-55-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTHAL TER DONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTHAL TER DONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTHAL TER DONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTHAL TER DONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTHAL TER DONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTHAL TER DONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTHAL TER DONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTHAL TER DONCK
Products information SPORTHAL TER DONCK

BTW identificatienummer (tax): BE02777313232
Ondernemingsnummer: 6380554199
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SPORTHAL TER DONCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra; Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTHAL TER DONCK
(Get full report from official database of BE for SPORTHAL TER DONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTHAL TER DONCK
Addition kinds of activities for SPORTHAL TER DONCK

353104. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
20870200. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
23959901. Buttonhole maken, behalve bont: voor de handel | Buttonhole making, except fur: for the trade
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle
37140601. Hydraulische vloeistofpompen, voor automatisch stuurmechanisme | Hydraulic fluid power pumps, for auto steering mechanism
61530101. Directe werkkapitaalfinanciering | Direct working capital financing
73130100. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
97110402. Nationale veiligheid, staatsbestuur | National security, state government

Werken bij SPORTHAL TER DONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTHAL TER DONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTHAL TER DONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTHAL TER DONCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

Zoek naar antwoorden van SPORTHAL TER DONCK in sociale netwerken
Look for responds of SPORTHAL TER DONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTHAL TER DONCK. Laat een reactie achter voor SPORTHAL TER DONCK. SPORTHAL TER DONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTHAL TER DONCK. Leave a respond for SPORTHAL TER DONCK. SPORTHAL TER DONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTHAL TER DONCK op de google maps. Adres en contacten SPORTHAL TER DONCK
Location of SPORTHAL TER DONCK on the google maps. Address and contacts of SPORTHAL TER DONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTHAL TER DONCK SPORTHAL TER DONCK: Golden Shuttle (The) SCRL | FREDSELS DJ PRODUCTIES | H. VAN AELST | FA. SNIJDERS | VANESSA DECUYPERE

Other related companies as SPORTHAL TER DONCK: Golden Shuttle (The) SCRL | FREDSELS DJ PRODUCTIES | H. VAN AELST | FA. SNIJDERS | VANESSA DECUYPERE

SPORTHAL TER DONCK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTHAL TER DONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02777313232. Het bedrijf SPORTHAL TER DONCK bevindt zich op het adres: KIEVITVELDSTRAAT 4; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportcentra; Sportclubs. Producten gemaakt in SPORTHAL TER DONCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPORTHAL TER DONCK is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTHAL TER DONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTHAL TER DONCK, openstaande posities, locatie van SPORTHAL TER DONCK op de kaart.

SPORTHAL TER DONCK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTHAL TER DONCK, company assigned to the tax number BE02777313232. The company SPORTHAL TER DONCK is located at the address: KIEVITVELDSTRAAT 4; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportcentra; Sportclubs. Products created in SPORTHAL TER DONCK were not found.
The main activity of SPORTHAL TER DONCK is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTHAL TER DONCK is not available. You also can look at reviews of SPORTHAL TER DONCK, open positions, location of SPORTHAL TER DONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTHAL TER DONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTHAL TER DONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTHAL TER DONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTHAL TER DONCK, employees, financial statistics.