SPORTSCHUUR DENDERDAL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • SPORTSCHUUR DENDERDAL
Private companiesAgricultural Services • SPORTSCHUUR DENDERDAL

Contactgegevens SPORTSCHUUR DENDERDAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTSCHUUR DENDERDAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTSCHUUR DENDERDAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTESTRAAT 14; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53732264 (+32-53732264) 53732264 (+32-53732264)

Fax (fax): +32 (56) 129-65-52 +32 (56) 129-65-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTSCHUUR DENDERDAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTSCHUUR DENDERDAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTSCHUUR DENDERDAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTSCHUUR DENDERDAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTSCHUUR DENDERDAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTSCHUUR DENDERDAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTSCHUUR DENDERDAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTSCHUUR DENDERDAL
Products information SPORTSCHUUR DENDERDAL

BTW identificatienummer (tax): BE09211181640
Ondernemingsnummer: 6724700927
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in SPORTSCHUUR DENDERDAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTSCHUUR DENDERDAL
(Get full report from official database of BE for SPORTSCHUUR DENDERDAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTSCHUUR DENDERDAL
Addition kinds of activities for SPORTSCHUUR DENDERDAL

5942. Boekwinkels | Book stores
20240200. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
50990201. cordwood | Cordwood
54519904. Melk | Milk
57350202. CD's | Compact discs

Werken bij SPORTSCHUUR DENDERDAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTSCHUUR DENDERDAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTSCHUUR DENDERDAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTSCHUUR DENDERDAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van SPORTSCHUUR DENDERDAL in sociale netwerken
Look for responds of SPORTSCHUUR DENDERDAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTSCHUUR DENDERDAL. Laat een reactie achter voor SPORTSCHUUR DENDERDAL. SPORTSCHUUR DENDERDAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTSCHUUR DENDERDAL. Leave a respond for SPORTSCHUUR DENDERDAL. SPORTSCHUUR DENDERDAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTSCHUUR DENDERDAL op de google maps. Adres en contacten SPORTSCHUUR DENDERDAL
Location of SPORTSCHUUR DENDERDAL on the google maps. Address and contacts of SPORTSCHUUR DENDERDAL

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTSCHUUR DENDERDAL SPORTSCHUUR DENDERDAL: FN Herstal-Afd Zutendaal | DUQUESNE | IMMO C.A.R.A.T. | Vlevico NV | MIEKEN POLET

Other related companies as SPORTSCHUUR DENDERDAL: FN Herstal-Afd Zutendaal | DUQUESNE | IMMO C.A.R.A.T. | Vlevico NV | MIEKEN POLET

SPORTSCHUUR DENDERDAL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTSCHUUR DENDERDAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09211181640. Het bedrijf SPORTSCHUUR DENDERDAL bevindt zich op het adres: KORTESTRAAT 14; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in SPORTSCHUUR DENDERDAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPORTSCHUUR DENDERDAL is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTSCHUUR DENDERDAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTSCHUUR DENDERDAL, openstaande posities, locatie van SPORTSCHUUR DENDERDAL op de kaart.

SPORTSCHUUR DENDERDAL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTSCHUUR DENDERDAL, company assigned to the tax number BE09211181640. The company SPORTSCHUUR DENDERDAL is located at the address: KORTESTRAAT 14; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportcentra. Products created in SPORTSCHUUR DENDERDAL were not found.
The main activity of SPORTSCHUUR DENDERDAL is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTSCHUUR DENDERDAL is not available. You also can look at reviews of SPORTSCHUUR DENDERDAL, open positions, location of SPORTSCHUUR DENDERDAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTSCHUUR DENDERDAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTSCHUUR DENDERDAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTSCHUUR DENDERDAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTSCHUUR DENDERDAL, employees, financial statistics.