SPORTCENTRUM LANDMACHT

Contactgegevens SPORTCENTRUM LANDMACHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTCENTRUM LANDMACHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTCENTRUM LANDMACHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERTSWEGENSTRAAT 61; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27694598 (+32-27694598) 27694598 (+32-27694598)

Fax (fax): +32 (13) 244-47-89 +32 (13) 244-47-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTCENTRUM LANDMACHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTCENTRUM LANDMACHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTCENTRUM LANDMACHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTCENTRUM LANDMACHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTCENTRUM LANDMACHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTCENTRUM LANDMACHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTCENTRUM LANDMACHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTCENTRUM LANDMACHT
Products information SPORTCENTRUM LANDMACHT

BTW identificatienummer (tax): BE05118774414
Ondernemingsnummer: 3172821044
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in SPORTCENTRUM LANDMACHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTCENTRUM LANDMACHT
(Get full report from official database of BE for SPORTCENTRUM LANDMACHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTCENTRUM LANDMACHT
Addition kinds of activities for SPORTCENTRUM LANDMACHT

472499. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
24310601. Sier houtwerk: kroonlijsten, mantels, enz. | Ornamental woodwork: cornices, mantels, etc.
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
36250207. Schakelaars, elektrische stroom | Switches, electric power
39310405. Trombones en delen | Trombones and parts
50650311. transistors | Transistors
58130106. Wijnbar | Wine bar
87210201. Berekening en statistische dienstverlening | Calculating and statistical service
87429902. Bedrijfsadviseur | Business management consultant

Werken bij SPORTCENTRUM LANDMACHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTCENTRUM LANDMACHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTCENTRUM LANDMACHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTCENTRUM LANDMACHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Varkensklasseerder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van SPORTCENTRUM LANDMACHT in sociale netwerken
Look for responds of SPORTCENTRUM LANDMACHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTCENTRUM LANDMACHT. Laat een reactie achter voor SPORTCENTRUM LANDMACHT. SPORTCENTRUM LANDMACHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTCENTRUM LANDMACHT. Leave a respond for SPORTCENTRUM LANDMACHT. SPORTCENTRUM LANDMACHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTCENTRUM LANDMACHT op de google maps. Adres en contacten SPORTCENTRUM LANDMACHT
Location of SPORTCENTRUM LANDMACHT on the google maps. Address and contacts of SPORTCENTRUM LANDMACHT

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTCENTRUM LANDMACHT SPORTCENTRUM LANDMACHT: Haesendonck Fietsen | Wolfcarius & Yde | De Paepe P | ROLAND OTJACQUES | Rassalle C

Other related companies as SPORTCENTRUM LANDMACHT: Haesendonck Fietsen | Wolfcarius & Yde | De Paepe P | ROLAND OTJACQUES | Rassalle C

SPORTCENTRUM LANDMACHT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTCENTRUM LANDMACHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05118774414. Het bedrijf SPORTCENTRUM LANDMACHT bevindt zich op het adres: HERTSWEGENSTRAAT 61; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in SPORTCENTRUM LANDMACHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPORTCENTRUM LANDMACHT is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTCENTRUM LANDMACHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTCENTRUM LANDMACHT, openstaande posities, locatie van SPORTCENTRUM LANDMACHT op de kaart.

SPORTCENTRUM LANDMACHT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTCENTRUM LANDMACHT, company assigned to the tax number BE05118774414. The company SPORTCENTRUM LANDMACHT is located at the address: HERTSWEGENSTRAAT 61; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportcentra. Products created in SPORTCENTRUM LANDMACHT were not found.
The main activity of SPORTCENTRUM LANDMACHT is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTCENTRUM LANDMACHT is not available. You also can look at reviews of SPORTCENTRUM LANDMACHT, open positions, location of SPORTCENTRUM LANDMACHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTCENTRUM LANDMACHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTCENTRUM LANDMACHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTCENTRUM LANDMACHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTCENTRUM LANDMACHT, employees, financial statistics.