LEYS C

Contactgegevens LEYS C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEYS C: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEYS C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERLOREN HOEK 147; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11546634 (+32-11546634) 11546634 (+32-11546634)

Fax (fax): +32 (3) 507-85-45 +32 (3) 507-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEYS C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEYS C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEYS C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEYS C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEYS C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEYS C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEYS C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEYS C
Products information LEYS C

BTW identificatienummer (tax): BE04281616210
Ondernemingsnummer: 9182342529
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LEYS C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEYS C
(Get full report from official database of BE for LEYS C)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEYS C
Addition kinds of activities for LEYS C

206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
495302. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
12229900. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
17110101. Boiler onderhoud contractant | Boiler maintenance contractor
32720300. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
58129907. Diner | Diner
73319904. Mailing service | Mailing service

Werken bij LEYS C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEYS C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEYS C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEYS C. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van LEYS C in sociale netwerken
Look for responds of LEYS C in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEYS C. Laat een reactie achter voor LEYS C. LEYS C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEYS C. Leave a respond for LEYS C. LEYS C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEYS C op de google maps. Adres en contacten LEYS C
Location of LEYS C on the google maps. Address and contacts of LEYS C

Andere gerelateerde bedrijven als come LEYS C LEYS C: FLAUTOCARS VAN MULLEM NV | Snauwaert Gilbert Electro BVBA | GROU-FOURNIER | WASSALON HELLINGS | Martens J

Other related companies as LEYS C: FLAUTOCARS VAN MULLEM NV | Snauwaert Gilbert Electro BVBA | GROU-FOURNIER | WASSALON HELLINGS | Martens J

LEYS C is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEYS C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281616210. Het bedrijf LEYS C bevindt zich op het adres: VERLOREN HOEK 147; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in LEYS C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEYS C is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEYS C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEYS C, openstaande posities, locatie van LEYS C op de kaart.

LEYS C is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEYS C, company assigned to the tax number BE04281616210. The company LEYS C is located at the address: VERLOREN HOEK 147; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportcentra. Products created in LEYS C were not found.
The main activity of LEYS C is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEYS C is not available. You also can look at reviews of LEYS C, open positions, location of LEYS C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEYS C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEYS C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEYS C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEYS C, employees, financial statistics.