GRIMBERGEN SPORT

Particuliere bedrijvenBosbouw • GRIMBERGEN SPORT
Private companiesForestry • GRIMBERGEN SPORT

Contactgegevens GRIMBERGEN SPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRIMBERGEN SPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRIMBERGEN SPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINGEL 57; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22672016 (+32-22672016) 22672016 (+32-22672016)

Fax (fax): +32 (61) 755-78-96 +32 (61) 755-78-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRIMBERGEN SPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRIMBERGEN SPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRIMBERGEN SPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRIMBERGEN SPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRIMBERGEN SPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRIMBERGEN SPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRIMBERGEN SPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRIMBERGEN SPORT
Products information GRIMBERGEN SPORT

BTW identificatienummer (tax): BE04951782226
Ondernemingsnummer: 2056610107
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GRIMBERGEN SPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRIMBERGEN SPORT
(Get full report from official database of BE for GRIMBERGEN SPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRIMBERGEN SPORT
Addition kinds of activities for GRIMBERGEN SPORT

5063. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
07230108. Pindakaas | Peanut shelling
23379901. Uniformen, behalve atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, except athletic: women's, misses', and juniors'
42120102. Landbouwbedrijf, lokaal | Farm to market haulage, local
59990401. kijker | Binoculars

Werken bij GRIMBERGEN SPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRIMBERGEN SPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRIMBERGEN SPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRIMBERGEN SPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van GRIMBERGEN SPORT in sociale netwerken
Look for responds of GRIMBERGEN SPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRIMBERGEN SPORT. Laat een reactie achter voor GRIMBERGEN SPORT. GRIMBERGEN SPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRIMBERGEN SPORT. Leave a respond for GRIMBERGEN SPORT. GRIMBERGEN SPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRIMBERGEN SPORT op de google maps. Adres en contacten GRIMBERGEN SPORT
Location of GRIMBERGEN SPORT on the google maps. Address and contacts of GRIMBERGEN SPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come GRIMBERGEN SPORT GRIMBERGEN SPORT: HUIS KATRIEN | INDUPA SA | HONDA-BELLE-VUE | Van Bever A | Van Cauwenbergh P

Other related companies as GRIMBERGEN SPORT: HUIS KATRIEN | INDUPA SA | HONDA-BELLE-VUE | Van Bever A | Van Cauwenbergh P

GRIMBERGEN SPORT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRIMBERGEN SPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04951782226. Het bedrijf GRIMBERGEN SPORT bevindt zich op het adres: SINGEL 57; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in GRIMBERGEN SPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRIMBERGEN SPORT is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRIMBERGEN SPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRIMBERGEN SPORT, openstaande posities, locatie van GRIMBERGEN SPORT op de kaart.

GRIMBERGEN SPORT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRIMBERGEN SPORT, company assigned to the tax number BE04951782226. The company GRIMBERGEN SPORT is located at the address: SINGEL 57; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportcentra. Products created in GRIMBERGEN SPORT were not found.
The main activity of GRIMBERGEN SPORT is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GRIMBERGEN SPORT is not available. You also can look at reviews of GRIMBERGEN SPORT, open positions, location of GRIMBERGEN SPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRIMBERGEN SPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRIMBERGEN SPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRIMBERGEN SPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRIMBERGEN SPORT, employees, financial statistics.