LVH Bati-Renove

Contactgegevens LVH Bati-Renove: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LVH Bati-Renove: address, phone, fax, email, website, opening hours

LVH Bati-Renove

Regio (region): Sint-Jans-Molenbeek, België

Adres (address): Boulevard Edmond Machtens 148 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel), België

Telefoon (phone): +32 (87) 526-57-20 +32 (87) 526-57-20

Fax (fax): +32 (83) 158-95-56 +32 (83) 158-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LVH Bati-Renove: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LVH Bati-Renove"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LVH Bati-Renove"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LVH Bati-Renove, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LVH Bati-Renove. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LVH Bati-Renove, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LVH Bati-Renove. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LVH Bati-Renove
Products information LVH Bati-Renove

BTW identificatienummer (tax): BE01692138671
Ondernemingsnummer: 6676361083
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LVH Bati-Renove zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LVH Bati-Renove
(Get full report from official database of BE for LVH Bati-Renove)

Aanvulling soorten activiteiten voor LVH Bati-Renove
Addition kinds of activities for LVH Bati-Renove

4785. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
335504. Aluminium rail en structurele vormen | Aluminum rail and structural shapes
30869906. Padding, schuimplastic | Padding, foamed plastics
31990300. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
37699900. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
39990203. Doll pruiken (haar) | Doll wigs (hair)

Werken bij LVH Bati-Renove: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LVH Bati-Renove: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LVH Bati-Renove. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LVH Bati-Renove. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels . Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Gent. Neem contact op via [email protected] of bel 09/2334920.

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

Zoek naar antwoorden van LVH Bati-Renove in sociale netwerken
Look for responds of LVH Bati-Renove in social networks

Lees alle opmerkingen voor LVH Bati-Renove. Laat een reactie achter voor LVH Bati-Renove. LVH Bati-Renove bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LVH Bati-Renove. Leave a respond for LVH Bati-Renove. LVH Bati-Renove on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LVH Bati-Renove op de google maps. Adres en contacten LVH Bati-Renove
Location of LVH Bati-Renove on the google maps. Address and contacts of LVH Bati-Renove

Andere gerelateerde bedrijven als come LVH Bati-Renove LVH Bati-Renove: Imboleg | A A A Guy & Rudy | TIBERGYN IVETTE | LE BUREAU DU PR?T | Aubrem茅

Other related companies as LVH Bati-Renove: Imboleg | A A A Guy & Rudy | TIBERGYN IVETTE | LE BUREAU DU PR?T | Aubrem茅

LVH Bati-Renove is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Sint-Jans-Molenbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is LVH Bati-Renove, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01692138671. Het bedrijf LVH Bati-Renove bevindt zich op het adres: Boulevard Edmond Machtens 148 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in LVH Bati-Renove zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LVH Bati-Renove is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LVH Bati-Renove is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LVH Bati-Renove, openstaande posities, locatie van LVH Bati-Renove op de kaart.

LVH Bati-Renove is a company, that was registered 2004 in Sint-Jans-Molenbeek region, Belgium. Full name of company is LVH Bati-Renove, company assigned to the tax number BE01692138671. The company LVH Bati-Renove is located at the address: Boulevard Edmond Machtens 148 1080 Sint-Jans-Molenbeek (Brussel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in LVH Bati-Renove were not found.
The main activity of LVH Bati-Renove is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LVH Bati-Renove is not available. You also can look at reviews of LVH Bati-Renove, open positions, location of LVH Bati-Renove on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LVH Bati-Renove, Sint-Jans-Molenbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LVH Bati-Renove, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LVH Bati-Renove, Sint-Jans-Molenbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LVH Bati-Renove, employees, financial statistics.