CENTRE SPORTIF

Contactgegevens CENTRE SPORTIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE SPORTIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE SPORTIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSEE DE NAMUR 0; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71713190 (+32-71713190) 71713190 (+32-71713190)

Fax (fax): +32 (2) 437-49-68 +32 (2) 437-49-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE SPORTIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE SPORTIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE SPORTIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE SPORTIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE SPORTIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE SPORTIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE SPORTIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE SPORTIF
Products information CENTRE SPORTIF

BTW identificatienummer (tax): BE03222808837
Ondernemingsnummer: 5391235351
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CENTRE SPORTIF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE SPORTIF
(Get full report from official database of BE for CENTRE SPORTIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE SPORTIF
Addition kinds of activities for CENTRE SPORTIF

2631. Papierfabrieken | Paperboard mills
144201. Zandwinning | Sand mining
17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
32810103. Kerkmeubilair, gesneden steen | Church furniture, cut stone
36120308. Verlichtingstransformatoren, fluorescerend | Lighting transformers, fluorescent
37280305. Duikremmen, vliegtuigen | Dive brakes, aircraft
58129900. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
59440100. Klok- en horlogebuties | Clock and watch stores

Werken bij CENTRE SPORTIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE SPORTIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE SPORTIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE SPORTIF. Looking for open vacancies in other companies

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van CENTRE SPORTIF in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE SPORTIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE SPORTIF. Laat een reactie achter voor CENTRE SPORTIF. CENTRE SPORTIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE SPORTIF. Leave a respond for CENTRE SPORTIF. CENTRE SPORTIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE SPORTIF op de google maps. Adres en contacten CENTRE SPORTIF
Location of CENTRE SPORTIF on the google maps. Address and contacts of CENTRE SPORTIF

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE SPORTIF CENTRE SPORTIF: JEAN COLLIN | Martine | A.P.L.M.S. | A.B.B.V.-B.B.T.K. RONSE | FRANS DESCHAUMES

Other related companies as CENTRE SPORTIF: JEAN COLLIN | Martine | A.P.L.M.S. | A.B.B.V.-B.B.T.K. RONSE | FRANS DESCHAUMES

CENTRE SPORTIF is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE SPORTIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03222808837. Het bedrijf CENTRE SPORTIF bevindt zich op het adres: CHAUSSEE DE NAMUR 0; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportcentra. Producten gemaakt in CENTRE SPORTIF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE SPORTIF is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE SPORTIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE SPORTIF, openstaande posities, locatie van CENTRE SPORTIF op de kaart.

CENTRE SPORTIF is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE SPORTIF, company assigned to the tax number BE03222808837. The company CENTRE SPORTIF is located at the address: CHAUSSEE DE NAMUR 0; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportcentra. Products created in CENTRE SPORTIF were not found.
The main activity of CENTRE SPORTIF is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE SPORTIF is not available. You also can look at reviews of CENTRE SPORTIF, open positions, location of CENTRE SPORTIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE SPORTIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE SPORTIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE SPORTIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE SPORTIF, employees, financial statistics.