AQUA-SHOP

Contactgegevens AQUA-SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUA-SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUA-SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAALSTRAAT 162; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36852995 (+32-36852995) 36852995 (+32-36852995)

Fax (fax): +32 (16) 179-23-54 +32 (16) 179-23-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUA-SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUA-SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUA-SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUA-SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUA-SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUA-SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUA-SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUA-SHOP
Products information AQUA-SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE04716949462
Ondernemingsnummer: 7799438476
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in AQUA-SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUA-SHOP
(Get full report from official database of BE for AQUA-SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUA-SHOP
Addition kinds of activities for AQUA-SHOP

336502. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
571400. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
26210700. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat

Werken bij AQUA-SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUA-SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUA-SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUA-SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Assistent servicetechnieker binnen- en buitenland (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Hoogstraten zijn we op zoek naar een hulpservicetechnicus M/V. Als servicetechnicus bent u een zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. U bepaalt mee de kwaliteit en het serviceniveau van het bedrijf en de producten. Samen met een servicetechnieker ga je op bezoek bij een klant om er problemen met onze machines op te lossen: daarbij zorg jij voor de reparatie, het onderhoud en het doorvoeren van verbeteringen aan gebruikte tuinbouwmachines. De elektrische en softwarematige analyse gebeuren door de servicetechnieker. Herstelling gebeuren meestal ter plaatse bij de klant, uitzonderlijk in de werkplaats te Hoogstraten. Past jou profiel bij deze omschrijving en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van AQUA-SHOP in sociale netwerken
Look for responds of AQUA-SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUA-SHOP. Laat een reactie achter voor AQUA-SHOP. AQUA-SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUA-SHOP. Leave a respond for AQUA-SHOP. AQUA-SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUA-SHOP op de google maps. Adres en contacten AQUA-SHOP
Location of AQUA-SHOP on the google maps. Address and contacts of AQUA-SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUA-SHOP AQUA-SHOP: ANNA VERLINDEN | Pieters Fascinations | CHRISTIAN OLIVIER HAIRST. | TUUK | JOSEPH GROSZ

Other related companies as AQUA-SHOP: ANNA VERLINDEN | Pieters Fascinations | CHRISTIAN OLIVIER HAIRST. | TUUK | JOSEPH GROSZ

AQUA-SHOP is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUA-SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04716949462. Het bedrijf AQUA-SHOP bevindt zich op het adres: PAALSTRAAT 162; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal; Tuinen. Producten gemaakt in AQUA-SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AQUA-SHOP is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUA-SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUA-SHOP, openstaande posities, locatie van AQUA-SHOP op de kaart.

AQUA-SHOP is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AQUA-SHOP, company assigned to the tax number BE04716949462. The company AQUA-SHOP is located at the address: PAALSTRAAT 162; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sport- and kampeermateriaal; Tuinen. Products created in AQUA-SHOP were not found.
The main activity of AQUA-SHOP is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUA-SHOP is not available. You also can look at reviews of AQUA-SHOP, open positions, location of AQUA-SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUA-SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUA-SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUA-SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUA-SHOP, employees, financial statistics.