MARINE TECHNICS

Contactgegevens MARINE TECHNICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARINE TECHNICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARINE TECHNICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REDERSKAAI 15; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50546031 (+32-50546031) 50546031 (+32-50546031)

Fax (fax): +32 (68) 103-56-22 +32 (68) 103-56-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARINE TECHNICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARINE TECHNICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARINE TECHNICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARINE TECHNICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARINE TECHNICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARINE TECHNICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARINE TECHNICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARINE TECHNICS
Products information MARINE TECHNICS

BTW identificatienummer (tax): BE06227020263
Ondernemingsnummer: 7175964355
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MARINE TECHNICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARINE TECHNICS
(Get full report from official database of BE for MARINE TECHNICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARINE TECHNICS
Addition kinds of activities for MARINE TECHNICS

8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
13819906. Spudding in olie- en gasputten | Spudding in oil and gas wells
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
24490302. Kipkoepels (kratten), hout: draadbinding | Chicken coops (crates), wood: wirebound
25150301. Stoelbedden | Chair beds
30899910. Voedingshulsjes, kunststoffen | Food casings, plastics
75320200. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services

Werken bij MARINE TECHNICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARINE TECHNICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARINE TECHNICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARINE TECHNICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Operatoren (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

Zoek naar antwoorden van MARINE TECHNICS in sociale netwerken
Look for responds of MARINE TECHNICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARINE TECHNICS. Laat een reactie achter voor MARINE TECHNICS. MARINE TECHNICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARINE TECHNICS. Leave a respond for MARINE TECHNICS. MARINE TECHNICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARINE TECHNICS op de google maps. Adres en contacten MARINE TECHNICS
Location of MARINE TECHNICS on the google maps. Address and contacts of MARINE TECHNICS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARINE TECHNICS MARINE TECHNICS: VERNIERS G. | Centre Hospitalier de Nivelles | ROLAND STANDAERT-DE METSENAERE | HONDA | DE RIJCK LEDERKLEDING

Other related companies as MARINE TECHNICS: VERNIERS G. | Centre Hospitalier de Nivelles | ROLAND STANDAERT-DE METSENAERE | HONDA | DE RIJCK LEDERKLEDING

MARINE TECHNICS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARINE TECHNICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06227020263. Het bedrijf MARINE TECHNICS bevindt zich op het adres: REDERSKAAI 15; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in MARINE TECHNICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARINE TECHNICS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARINE TECHNICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARINE TECHNICS, openstaande posities, locatie van MARINE TECHNICS op de kaart.

MARINE TECHNICS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARINE TECHNICS, company assigned to the tax number BE06227020263. The company MARINE TECHNICS is located at the address: REDERSKAAI 15; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in MARINE TECHNICS were not found.
The main activity of MARINE TECHNICS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARINE TECHNICS is not available. You also can look at reviews of MARINE TECHNICS, open positions, location of MARINE TECHNICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARINE TECHNICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARINE TECHNICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARINE TECHNICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARINE TECHNICS, employees, financial statistics.