DE RIJCK LEDERKLEDING

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • DE RIJCK LEDERKLEDING
Private companiesPersonal Services • DE RIJCK LEDERKLEDING

Contactgegevens DE RIJCK LEDERKLEDING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE RIJCK LEDERKLEDING: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE RIJCK LEDERKLEDING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 58; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16567795 (+32-16567795) 16567795 (+32-16567795)

Fax (fax): +32 (71) 480-39-23 +32 (71) 480-39-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE RIJCK LEDERKLEDING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE RIJCK LEDERKLEDING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE RIJCK LEDERKLEDING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE RIJCK LEDERKLEDING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE RIJCK LEDERKLEDING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE RIJCK LEDERKLEDING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE RIJCK LEDERKLEDING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE RIJCK LEDERKLEDING
Products information DE RIJCK LEDERKLEDING

BTW identificatienummer (tax): BE09616302490
Ondernemingsnummer: 2712219238
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Portes-Monnaies,Sacs à Main,Sacs du Soir,Portefeuilles.. Types de Vêtements: Vêtements sur Mesure,Vêtements Grandes Tailles,Vêtements en Cuir.

Product categorie (product category): Vêtements. Maroquinerie and articles de voyage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE RIJCK LEDERKLEDING
(Get full report from official database of BE for DE RIJCK LEDERKLEDING)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE RIJCK LEDERKLEDING
Addition kinds of activities for DE RIJCK LEDERKLEDING

2448. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
011901. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
23950202. Kunst naaldwerk: gemaakt van aangekochte materialen | Art needlework: made from purchased materials
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
37130214. Van lichamen | Van bodies
39519902. Cartridges, vulling: balpenpen | Cartridges, refill: ball point pens
41110100. Busvervoer | Bus transportation
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus

Werken bij DE RIJCK LEDERKLEDING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE RIJCK LEDERKLEDING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE RIJCK LEDERKLEDING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE RIJCK LEDERKLEDING. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AGATAAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van DE RIJCK LEDERKLEDING in sociale netwerken
Look for responds of DE RIJCK LEDERKLEDING in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE RIJCK LEDERKLEDING. Laat een reactie achter voor DE RIJCK LEDERKLEDING. DE RIJCK LEDERKLEDING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE RIJCK LEDERKLEDING. Leave a respond for DE RIJCK LEDERKLEDING. DE RIJCK LEDERKLEDING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE RIJCK LEDERKLEDING op de google maps. Adres en contacten DE RIJCK LEDERKLEDING
Location of DE RIJCK LEDERKLEDING on the google maps. Address and contacts of DE RIJCK LEDERKLEDING

Andere gerelateerde bedrijven als come DE RIJCK LEDERKLEDING DE RIJCK LEDERKLEDING: OBJECTIEF | VDAB | Vanderbeck B | Ledoux | SOGEAS

Other related companies as DE RIJCK LEDERKLEDING: OBJECTIEF | VDAB | Vanderbeck B | Ledoux | SOGEAS

DE RIJCK LEDERKLEDING is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE RIJCK LEDERKLEDING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616302490. Het bedrijf DE RIJCK LEDERKLEDING bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 58; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vêtements. Maroquinerie and articles de voyage. Lijst met producten zijn Produits: Portes-Monnaies,Sacs à Main,Sacs du Soir,Portefeuilles.. Types de Vêtements: Vêtements sur Mesure,Vêtements Grandes Tailles,Vêtements en Cuir..
De hoofdactiviteit van DE RIJCK LEDERKLEDING is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE RIJCK LEDERKLEDING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE RIJCK LEDERKLEDING, openstaande posities, locatie van DE RIJCK LEDERKLEDING op de kaart.

DE RIJCK LEDERKLEDING is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE RIJCK LEDERKLEDING, company assigned to the tax number BE09616302490. The company DE RIJCK LEDERKLEDING is located at the address: DIESTSESTEENWEG 58; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vêtements. Maroquinerie and articles de voyage. List of products are Produits: Portes-Monnaies,Sacs à Main,Sacs du Soir,Portefeuilles.. Types de Vêtements: Vêtements sur Mesure,Vêtements Grandes Tailles,Vêtements en Cuir..
The main activity of DE RIJCK LEDERKLEDING is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE RIJCK LEDERKLEDING is not available. You also can look at reviews of DE RIJCK LEDERKLEDING, open positions, location of DE RIJCK LEDERKLEDING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE RIJCK LEDERKLEDING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE RIJCK LEDERKLEDING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE RIJCK LEDERKLEDING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE RIJCK LEDERKLEDING, employees, financial statistics.