KINGFISCHER ROD CO

Contactgegevens KINGFISCHER ROD CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KINGFISCHER ROD CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

KINGFISCHER ROD CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IDDERGEMSESTEENWEG 49; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 54328948 (+32-54328948) 54328948 (+32-54328948)

Fax (fax): +32 (3) 750-49-54 +32 (3) 750-49-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KINGFISCHER ROD CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KINGFISCHER ROD CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KINGFISCHER ROD CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KINGFISCHER ROD CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KINGFISCHER ROD CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KINGFISCHER ROD CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KINGFISCHER ROD CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KINGFISCHER ROD CO
Products information KINGFISCHER ROD CO

BTW identificatienummer (tax): BE01269439697
Ondernemingsnummer: 4413452148
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in KINGFISCHER ROD CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KINGFISCHER ROD CO
(Get full report from official database of BE for KINGFISCHER ROD CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor KINGFISCHER ROD CO
Addition kinds of activities for KINGFISCHER ROD CO

3083. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
335700. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
27419904. Patronen, papier: uitgeverij en drukwerk | Patterns, paper: publishing and printing
35680102. Kussenblokken met gewone lagers | Pillow blocks with plain bearings
72990101. Kleur consultant | Color consultant
82110202. Kostschool | Boarding school
89990102. Kunstenaars studio | Artist's studio

Werken bij KINGFISCHER ROD CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KINGFISCHER ROD CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KINGFISCHER ROD CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KINGFISCHER ROD CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van KINGFISCHER ROD CO in sociale netwerken
Look for responds of KINGFISCHER ROD CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor KINGFISCHER ROD CO. Laat een reactie achter voor KINGFISCHER ROD CO. KINGFISCHER ROD CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KINGFISCHER ROD CO. Leave a respond for KINGFISCHER ROD CO. KINGFISCHER ROD CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KINGFISCHER ROD CO op de google maps. Adres en contacten KINGFISCHER ROD CO
Location of KINGFISCHER ROD CO on the google maps. Address and contacts of KINGFISCHER ROD CO

Andere gerelateerde bedrijven als come KINGFISCHER ROD CO KINGFISCHER ROD CO: KANARIE SCHOP | R.V.M. | VRIJE LAGERE SCHOOL | Sportvriend | Egemin nv

Other related companies as KINGFISCHER ROD CO: KANARIE SCHOP | R.V.M. | VRIJE LAGERE SCHOOL | Sportvriend | Egemin nv

KINGFISCHER ROD CO is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KINGFISCHER ROD CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01269439697. Het bedrijf KINGFISCHER ROD CO bevindt zich op het adres: IDDERGEMSESTEENWEG 49; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in KINGFISCHER ROD CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KINGFISCHER ROD CO is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KINGFISCHER ROD CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KINGFISCHER ROD CO, openstaande posities, locatie van KINGFISCHER ROD CO op de kaart.

KINGFISCHER ROD CO is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is KINGFISCHER ROD CO, company assigned to the tax number BE01269439697. The company KINGFISCHER ROD CO is located at the address: IDDERGEMSESTEENWEG 49; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in KINGFISCHER ROD CO were not found.
The main activity of KINGFISCHER ROD CO is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KINGFISCHER ROD CO is not available. You also can look at reviews of KINGFISCHER ROD CO, open positions, location of KINGFISCHER ROD CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KINGFISCHER ROD CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KINGFISCHER ROD CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KINGFISCHER ROD CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KINGFISCHER ROD CO, employees, financial statistics.