FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL
Private companiesCommunications • FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL

Contactgegevens FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Des Ursulines 2a 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-07-15-11 32-25-07-15-11

Fax (fax): 32-25-11-38-93 32-25-11-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL
Products information FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08423736572
Ondernemingsnummer: 2497436523
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secretarial services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL
(Get full report from official database of BE for FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL
Addition kinds of activities for FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL

384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
20480111. Voorraadfeeds, droog | Stock feeds, dry
34429900. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
39530107. Schoenzegels, hand: rubber of metaal | Shoe stamps, hand: rubber or metal
47419904. Spoorwegreiniging, icing, ventilatie en verwarming | Railroad car cleaning, icing, ventilating, and heating
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
87480302. Telecommunicatie adviseur | Telecommunications consultant

Werken bij FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL. Laat een reactie achter voor FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL. FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL. Leave a respond for FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL. FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL op de google maps. Adres en contacten FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL
Location of FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL on the google maps. Address and contacts of FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL: Sohier R | AUTO-ECOLE LEF?BVRE | FUTURE DESIGN BVBA | Engels D | Vandenbreeden Johan

Other related companies as FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL: Sohier R | AUTO-ECOLE LEF?BVRE | FUTURE DESIGN BVBA | Engels D | Vandenbreeden Johan

FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08423736572. Het bedrijf FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL bevindt zich op het adres: R. Des Ursulines 2a 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 162,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Secretarial services. Producten gemaakt in FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL, openstaande posities, locatie van FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL op de kaart.

FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL is a company, that was registered 1991 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL, company assigned to the tax number BE08423736572. The company FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL is located at the address: R. Des Ursulines 2a 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 162,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Secretarial services. Products created in FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL were not found.
The main activity of FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL is not available. You also can look at reviews of FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL, open positions, location of FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGROUPE S - SECRETARIAT SOCIAL ASBL, employees, financial statistics.