DE BORGER SPORT

Contactgegevens DE BORGER SPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BORGER SPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BORGER SPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAPTAIN TRIPPSTRAAT 2A; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38860753 (+32-38860753) 38860753 (+32-38860753)

Fax (fax): +32 (63) 145-66-15 +32 (63) 145-66-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BORGER SPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BORGER SPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BORGER SPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BORGER SPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BORGER SPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BORGER SPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BORGER SPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BORGER SPORT
Products information DE BORGER SPORT

BTW identificatienummer (tax): BE01023895263
Ondernemingsnummer: 3660339355
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DE BORGER SPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BORGER SPORT
(Get full report from official database of BE for DE BORGER SPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BORGER SPORT
Addition kinds of activities for DE BORGER SPORT

506502. Communicatie apparatuur | Communication equipment
737400. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
27410104. Posters: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Posters: publishing only, not printed on site
33419907. Germanium smelten en raffineren (secundair) | Germanium smelting and refining (secondary)
56990202. Pruiken, toupees en wiglets | Wigs, toupees, and wiglets

Werken bij DE BORGER SPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BORGER SPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BORGER SPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BORGER SPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • CHAUFFEUR CE (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervoer van groenten en fruit.

  • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de winkel. Bedienen van klanten, kassaverrichtingen en aanvullen van de rekken horen onder andere tot het takenpakket.

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

Zoek naar antwoorden van DE BORGER SPORT in sociale netwerken
Look for responds of DE BORGER SPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BORGER SPORT. Laat een reactie achter voor DE BORGER SPORT. DE BORGER SPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BORGER SPORT. Leave a respond for DE BORGER SPORT. DE BORGER SPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BORGER SPORT op de google maps. Adres en contacten DE BORGER SPORT
Location of DE BORGER SPORT on the google maps. Address and contacts of DE BORGER SPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BORGER SPORT DE BORGER SPORT: ARDOISIبRE DE WARMIFONTAINE | CLUB 3000 | Mouton A | HUIS DE DOMMEL | Mutualit茅 Chr茅tienne

Other related companies as DE BORGER SPORT: ARDOISIبRE DE WARMIFONTAINE | CLUB 3000 | Mouton A | HUIS DE DOMMEL | Mutualit茅 Chr茅tienne

DE BORGER SPORT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BORGER SPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01023895263. Het bedrijf DE BORGER SPORT bevindt zich op het adres: CAPTAIN TRIPPSTRAAT 2A; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 569,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in DE BORGER SPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BORGER SPORT is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BORGER SPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BORGER SPORT, openstaande posities, locatie van DE BORGER SPORT op de kaart.

DE BORGER SPORT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BORGER SPORT, company assigned to the tax number BE01023895263. The company DE BORGER SPORT is located at the address: CAPTAIN TRIPPSTRAAT 2A; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 569,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in DE BORGER SPORT were not found.
The main activity of DE BORGER SPORT is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BORGER SPORT is not available. You also can look at reviews of DE BORGER SPORT, open positions, location of DE BORGER SPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BORGER SPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BORGER SPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BORGER SPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BORGER SPORT, employees, financial statistics.