CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN

Contactgegevens CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLLANDSTRAAT 13; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 54569142 (+32-54569142) 54569142 (+32-54569142)

Fax (fax): +32 (4) 835-33-95 +32 (4) 835-33-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN
Products information CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN

BTW identificatienummer (tax): BE03317291259
Ondernemingsnummer: 1996459960
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN
(Get full report from official database of BE for CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN
Addition kinds of activities for CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN

09199901. Gekweekte parelproductie | Cultured pearl production
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
37320101. Vissersboten: Kreeft, Kreeft, Oester, etc .: Klein | Fishing boats: lobster, crab, oyster, etc.: small
62110304. Olie royalties dealers | Oil royalties dealers
82990501. Diction school | Diction school
89991001. Thuisplanning | Home planning

Werken bij CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN in sociale netwerken
Look for responds of CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN. Laat een reactie achter voor CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN. CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN. Leave a respond for CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN. CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN op de google maps. Adres en contacten CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN
Location of CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN on the google maps. Address and contacts of CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN: GEORGES DEGUELDRE | Brognet J-M | CARROSSERIE SAINT HOMME | Videostar | CHAMPAGNE

Other related companies as CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN: GEORGES DEGUELDRE | Brognet J-M | CARROSSERIE SAINT HOMME | Videostar | CHAMPAGNE

CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03317291259. Het bedrijf CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN bevindt zich op het adres: HOLLANDSTRAAT 13; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 647,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN, openstaande posities, locatie van CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN op de kaart.

CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN, company assigned to the tax number BE03317291259. The company CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN is located at the address: HOLLANDSTRAAT 13; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 647,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN were not found.
The main activity of CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN is not available. You also can look at reviews of CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN, open positions, location of CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSTRUCTIE-ATELIER VAN DER SPEETEN, employees, financial statistics.