C.K. AUTOMATEN

Contactgegevens C.K. AUTOMATEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.K. AUTOMATEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.K. AUTOMATEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 33A; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15249437 (+32-15249437) 15249437 (+32-15249437)

Fax (fax): +32 (57) 202-19-33 +32 (57) 202-19-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.K. AUTOMATEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.K. AUTOMATEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.K. AUTOMATEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.K. AUTOMATEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.K. AUTOMATEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.K. AUTOMATEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.K. AUTOMATEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.K. AUTOMATEN
Products information C.K. AUTOMATEN

BTW identificatienummer (tax): BE07548950195
Ondernemingsnummer: 8995574951
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in C.K. AUTOMATEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.K. AUTOMATEN
(Get full report from official database of BE for C.K. AUTOMATEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.K. AUTOMATEN
Addition kinds of activities for C.K. AUTOMATEN

598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
628902. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
24110305. Sliding logs | Skidding logs
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle

Werken bij C.K. AUTOMATEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.K. AUTOMATEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.K. AUTOMATEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.K. AUTOMATEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • Koeltechnieker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een KOELTECHNIEKER (m/v).

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van C.K. AUTOMATEN in sociale netwerken
Look for responds of C.K. AUTOMATEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.K. AUTOMATEN. Laat een reactie achter voor C.K. AUTOMATEN. C.K. AUTOMATEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.K. AUTOMATEN. Leave a respond for C.K. AUTOMATEN. C.K. AUTOMATEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.K. AUTOMATEN op de google maps. Adres en contacten C.K. AUTOMATEN
Location of C.K. AUTOMATEN on the google maps. Address and contacts of C.K. AUTOMATEN

Andere gerelateerde bedrijven als come C.K. AUTOMATEN C.K. AUTOMATEN: Atelier J Dekoninck SPRL | BODEGA | LABO CUSPID D.L. | C. VANDEGEHUCHTE | Faut C

Other related companies as C.K. AUTOMATEN: Atelier J Dekoninck SPRL | BODEGA | LABO CUSPID D.L. | C. VANDEGEHUCHTE | Faut C

C.K. AUTOMATEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.K. AUTOMATEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07548950195. Het bedrijf C.K. AUTOMATEN bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 33A; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in C.K. AUTOMATEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.K. AUTOMATEN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.K. AUTOMATEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.K. AUTOMATEN, openstaande posities, locatie van C.K. AUTOMATEN op de kaart.

C.K. AUTOMATEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.K. AUTOMATEN, company assigned to the tax number BE07548950195. The company C.K. AUTOMATEN is located at the address: KERKSTRAAT 33A; 2222; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in C.K. AUTOMATEN were not found.
The main activity of C.K. AUTOMATEN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.K. AUTOMATEN is not available. You also can look at reviews of C.K. AUTOMATEN, open positions, location of C.K. AUTOMATEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.K. AUTOMATEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.K. AUTOMATEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.K. AUTOMATEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.K. AUTOMATEN, employees, financial statistics.