BOURGEOIS BUITENSPORT

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • BOURGEOIS BUITENSPORT
Private companiesMiscellaneous Retail • BOURGEOIS BUITENSPORT

Contactgegevens BOURGEOIS BUITENSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOURGEOIS BUITENSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOURGEOIS BUITENSPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTEENWEG 235; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59701404 (+32-59701404) 59701404 (+32-59701404)

Fax (fax): +32 (3) 699-48-93 +32 (3) 699-48-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOURGEOIS BUITENSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOURGEOIS BUITENSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOURGEOIS BUITENSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOURGEOIS BUITENSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOURGEOIS BUITENSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOURGEOIS BUITENSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOURGEOIS BUITENSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOURGEOIS BUITENSPORT
Products information BOURGEOIS BUITENSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE07326477050
Ondernemingsnummer: 3541412353
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BOURGEOIS BUITENSPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOURGEOIS BUITENSPORT
(Get full report from official database of BE for BOURGEOIS BUITENSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOURGEOIS BUITENSPORT
Addition kinds of activities for BOURGEOIS BUITENSPORT

10810103. Voorbereiding van schachten of tunnels, metalen mijnbouw | Preparing shafts or tunnels, metal mining
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
23110203. Vesten: gemaakt van aangekochte materialen | Vests: made from purchased materials
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
35560202. Koekjes snijden dood | Biscuit cutting dies
36290107. Thermo-elektrische generatoren | Thermo-electric generators
39991101. Vliegtuigmodellen, behalve speelgoed | Airplane models, except toy
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings
73891306. Notarisgenoten | Notary publics

Werken bij BOURGEOIS BUITENSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOURGEOIS BUITENSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOURGEOIS BUITENSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOURGEOIS BUITENSPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van BOURGEOIS BUITENSPORT in sociale netwerken
Look for responds of BOURGEOIS BUITENSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOURGEOIS BUITENSPORT. Laat een reactie achter voor BOURGEOIS BUITENSPORT. BOURGEOIS BUITENSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOURGEOIS BUITENSPORT. Leave a respond for BOURGEOIS BUITENSPORT. BOURGEOIS BUITENSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOURGEOIS BUITENSPORT op de google maps. Adres en contacten BOURGEOIS BUITENSPORT
Location of BOURGEOIS BUITENSPORT on the google maps. Address and contacts of BOURGEOIS BUITENSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come BOURGEOIS BUITENSPORT BOURGEOIS BUITENSPORT: Finnegans Inn | Barret | CREYF'S INTERIM | MARIETTE PIRON | INFO ADVIES

Other related companies as BOURGEOIS BUITENSPORT: Finnegans Inn | Barret | CREYF'S INTERIM | MARIETTE PIRON | INFO ADVIES

BOURGEOIS BUITENSPORT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOURGEOIS BUITENSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07326477050. Het bedrijf BOURGEOIS BUITENSPORT bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTEENWEG 235; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 273,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in BOURGEOIS BUITENSPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOURGEOIS BUITENSPORT is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOURGEOIS BUITENSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOURGEOIS BUITENSPORT, openstaande posities, locatie van BOURGEOIS BUITENSPORT op de kaart.

BOURGEOIS BUITENSPORT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOURGEOIS BUITENSPORT, company assigned to the tax number BE07326477050. The company BOURGEOIS BUITENSPORT is located at the address: TORHOUTSESTEENWEG 235; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 273,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in BOURGEOIS BUITENSPORT were not found.
The main activity of BOURGEOIS BUITENSPORT is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOURGEOIS BUITENSPORT is not available. You also can look at reviews of BOURGEOIS BUITENSPORT, open positions, location of BOURGEOIS BUITENSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOURGEOIS BUITENSPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOURGEOIS BUITENSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOURGEOIS BUITENSPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOURGEOIS BUITENSPORT, employees, financial statistics.