'T SCHEEPSWINKELTJE

Contactgegevens 'T SCHEEPSWINKELTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T SCHEEPSWINKELTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T SCHEEPSWINKELTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 153; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35420967 (+32-35420967) 35420967 (+32-35420967)

Fax (fax): +32 (58) 536-94-11 +32 (58) 536-94-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T SCHEEPSWINKELTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T SCHEEPSWINKELTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T SCHEEPSWINKELTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T SCHEEPSWINKELTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T SCHEEPSWINKELTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T SCHEEPSWINKELTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T SCHEEPSWINKELTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T SCHEEPSWINKELTJE
Products information 'T SCHEEPSWINKELTJE

BTW identificatienummer (tax): BE02905853271
Ondernemingsnummer: 3331848144
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in 'T SCHEEPSWINKELTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T SCHEEPSWINKELTJE
(Get full report from official database of BE for 'T SCHEEPSWINKELTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T SCHEEPSWINKELTJE
Addition kinds of activities for 'T SCHEEPSWINKELTJE

355903. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
37280103. Airframe assemblies, met uitzondering van begeleide raketten | Airframe assemblies, except for guided missiles
59990500. Munten en postzegels | Coins and stamps
86410103. Belastingbetalervereniging | Taxpayer association
92299901. Rampbereidheid en managementkantoor, overheid | Disaster preparedness and management office, government

Werken bij 'T SCHEEPSWINKELTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T SCHEEPSWINKELTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T SCHEEPSWINKELTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T SCHEEPSWINKELTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

Zoek naar antwoorden van 'T SCHEEPSWINKELTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T SCHEEPSWINKELTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T SCHEEPSWINKELTJE. Laat een reactie achter voor 'T SCHEEPSWINKELTJE. 'T SCHEEPSWINKELTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T SCHEEPSWINKELTJE. Leave a respond for 'T SCHEEPSWINKELTJE. 'T SCHEEPSWINKELTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T SCHEEPSWINKELTJE op de google maps. Adres en contacten 'T SCHEEPSWINKELTJE
Location of 'T SCHEEPSWINKELTJE on the google maps. Address and contacts of 'T SCHEEPSWINKELTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T SCHEEPSWINKELTJE 'T SCHEEPSWINKELTJE: BAKKERIJ DE KORENBLOEM | EMMANUEL NOLLEE | VANBRUWAENE FRANS | Noord-Brabant | Wauters E

Other related companies as 'T SCHEEPSWINKELTJE: BAKKERIJ DE KORENBLOEM | EMMANUEL NOLLEE | VANBRUWAENE FRANS | Noord-Brabant | Wauters E

'T SCHEEPSWINKELTJE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T SCHEEPSWINKELTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02905853271. Het bedrijf 'T SCHEEPSWINKELTJE bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 153; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 587,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in 'T SCHEEPSWINKELTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T SCHEEPSWINKELTJE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T SCHEEPSWINKELTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T SCHEEPSWINKELTJE, openstaande posities, locatie van 'T SCHEEPSWINKELTJE op de kaart.

'T SCHEEPSWINKELTJE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T SCHEEPSWINKELTJE, company assigned to the tax number BE02905853271. The company 'T SCHEEPSWINKELTJE is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 153; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 587,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sport- and kampeermateriaal. Products created in 'T SCHEEPSWINKELTJE were not found.
The main activity of 'T SCHEEPSWINKELTJE is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T SCHEEPSWINKELTJE is not available. You also can look at reviews of 'T SCHEEPSWINKELTJE, open positions, location of 'T SCHEEPSWINKELTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T SCHEEPSWINKELTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T SCHEEPSWINKELTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T SCHEEPSWINKELTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T SCHEEPSWINKELTJE, employees, financial statistics.