ISFI

Contactgegevens ISFI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISFI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISFI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Industrie 20; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 384 60 77 (+32-02 384 60 77) 02 384 60 77 (+32-02 384 60 77)

Fax (fax): 02 384 51 47 (+32-02 384 51 47) 02 384 51 47 (+32-02 384 51 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISFI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISFI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISFI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISFI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISFI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISFI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISFI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISFI
Products information ISFI

BTW identificatienummer (tax): BE08976074218
Ondernemingsnummer: 4916351318
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Food products - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Spices and condiments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISFI
(Get full report from official database of BE for ISFI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISFI
Addition kinds of activities for ISFI

222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
367599. Elektronische condensatoren, nec | Electronic capacitors, nec
23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
33399900. Primaire nonferro metalen, nec, nec | Primary nonferrous metals, nec, nec
35679905. Inbouwen van ovens | Enameling ovens
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
39440101. Auto's, kinderen, pedaal aangedreven | Automobiles, children's, pedal driven
73899963. Fiets montage service | Bicycle assembly service
86110300. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations

Werken bij ISFI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISFI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISFI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISFI. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

Zoek naar antwoorden van ISFI in sociale netwerken
Look for responds of ISFI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISFI. Laat een reactie achter voor ISFI. ISFI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISFI. Leave a respond for ISFI. ISFI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISFI op de google maps. Adres en contacten ISFI
Location of ISFI on the google maps. Address and contacts of ISFI

Andere gerelateerde bedrijven als come ISFI ISFI: FLORDINA DENKART NV | Belle | EXPERTS | Meerschout M BVBA | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as ISFI: FLORDINA DENKART NV | Belle | EXPERTS | Meerschout M BVBA | VRIJE BASISSCHOOL

ISFI is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISFI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08976074218. Het bedrijf ISFI bevindt zich op het adres: Avenue de l'Industrie 20; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Spices and condiments. Lijst met producten zijn Food products - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van ISFI is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISFI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISFI, openstaande posities, locatie van ISFI op de kaart.

ISFI is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISFI, company assigned to the tax number BE08976074218. The company ISFI is located at the address: Avenue de l'Industrie 20; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Spices and condiments. List of products are Food products - Mfg. & Whol..
The main activity of ISFI is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ISFI is not available. You also can look at reviews of ISFI, open positions, location of ISFI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISFI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISFI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISFI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISFI, employees, financial statistics.