R.C. SATELLITE

Contactgegevens R.C. SATELLITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.C. SATELLITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.C. SATELLITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 317; 6042; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71323510 (+32-71323510) 71323510 (+32-71323510)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.C. SATELLITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.C. SATELLITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.C. SATELLITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.C. SATELLITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.C. SATELLITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.C. SATELLITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.C. SATELLITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.C. SATELLITE
Products information R.C. SATELLITE

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in R.C. SATELLITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speelgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.C. SATELLITE
(Get full report from official database of BE for R.C. SATELLITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.C. SATELLITE
Addition kinds of activities for R.C. SATELLITE

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
354204. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
22619903. Sponging katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Sponging cotton broadwoven cloth, for the trade
25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
37510200. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain
73810203. Lie detectie service | Lie detection service
87320106. Fusie-, acquisitie- en reorganisatieonderzoek | Merger, acquisition, and reorganization research

Werken bij R.C. SATELLITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.C. SATELLITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.C. SATELLITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.C. SATELLITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van R.C. SATELLITE in sociale netwerken
Look for responds of R.C. SATELLITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.C. SATELLITE. Laat een reactie achter voor R.C. SATELLITE. R.C. SATELLITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.C. SATELLITE. Leave a respond for R.C. SATELLITE. R.C. SATELLITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.C. SATELLITE op de google maps. Adres en contacten R.C. SATELLITE
Location of R.C. SATELLITE on the google maps. Address and contacts of R.C. SATELLITE

Andere gerelateerde bedrijven als come R.C. SATELLITE R.C. SATELLITE: BUREAU HERBA | Eglantine Boutique SPRL | AYUNO | ARNOUD DECLERCK | FERDINAND GEEVELS

Other related companies as R.C. SATELLITE: BUREAU HERBA | Eglantine Boutique SPRL | AYUNO | ARNOUD DECLERCK | FERDINAND GEEVELS

R.C. SATELLITE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.C. SATELLITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf R.C. SATELLITE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 317; 6042; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Speelgoed. Producten gemaakt in R.C. SATELLITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.C. SATELLITE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.C. SATELLITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.C. SATELLITE, openstaande posities, locatie van R.C. SATELLITE op de kaart.

R.C. SATELLITE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.C. SATELLITE, company assigned to the tax number BE01734436035. The company R.C. SATELLITE is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 317; 6042; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Speelgoed. Products created in R.C. SATELLITE were not found.
The main activity of R.C. SATELLITE is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of R.C. SATELLITE is not available. You also can look at reviews of R.C. SATELLITE, open positions, location of R.C. SATELLITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.C. SATELLITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.C. SATELLITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.C. SATELLITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.C. SATELLITE, employees, financial statistics.