GAME NATION MEGASTORE

Contactgegevens GAME NATION MEGASTORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAME NATION MEGASTORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAME NATION MEGASTORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIR 44 A (PATIOGALERIJ); 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32133988 32133988

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAME NATION MEGASTORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAME NATION MEGASTORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAME NATION MEGASTORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAME NATION MEGASTORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAME NATION MEGASTORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAME NATION MEGASTORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAME NATION MEGASTORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAME NATION MEGASTORE
Products information GAME NATION MEGASTORE

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GAME NATION MEGASTORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speelgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAME NATION MEGASTORE
(Get full report from official database of BE for GAME NATION MEGASTORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAME NATION MEGASTORE
Addition kinds of activities for GAME NATION MEGASTORE

4173. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
267803. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
28349903. Emulsies, farmaceutisch | Emulsions, pharmaceutical
38270115. Sighting en brandbesturingsapparatuur, optisch | Sighting and fire control equipment, optical
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs
96310000. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities

Werken bij GAME NATION MEGASTORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAME NATION MEGASTORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAME NATION MEGASTORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAME NATION MEGASTORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van GAME NATION MEGASTORE in sociale netwerken
Look for responds of GAME NATION MEGASTORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAME NATION MEGASTORE. Laat een reactie achter voor GAME NATION MEGASTORE. GAME NATION MEGASTORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAME NATION MEGASTORE. Leave a respond for GAME NATION MEGASTORE. GAME NATION MEGASTORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAME NATION MEGASTORE op de google maps. Adres en contacten GAME NATION MEGASTORE
Location of GAME NATION MEGASTORE on the google maps. Address and contacts of GAME NATION MEGASTORE

Andere gerelateerde bedrijven als come GAME NATION MEGASTORE GAME NATION MEGASTORE: AMERICAN BELGIAN ASSOCIATION | Aulnenhof | JOZEF SCHOOFS | Milo-Press bvba | ARTHUR FRAITURE

Other related companies as GAME NATION MEGASTORE: AMERICAN BELGIAN ASSOCIATION | Aulnenhof | JOZEF SCHOOFS | Milo-Press bvba | ARTHUR FRAITURE

GAME NATION MEGASTORE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAME NATION MEGASTORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf GAME NATION MEGASTORE bevindt zich op het adres: MEIR 44 A (PATIOGALERIJ); 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Speelgoed. Producten gemaakt in GAME NATION MEGASTORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAME NATION MEGASTORE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAME NATION MEGASTORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAME NATION MEGASTORE, openstaande posities, locatie van GAME NATION MEGASTORE op de kaart.

GAME NATION MEGASTORE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAME NATION MEGASTORE, company assigned to the tax number BE04719146728. The company GAME NATION MEGASTORE is located at the address: MEIR 44 A (PATIOGALERIJ); 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Speelgoed. Products created in GAME NATION MEGASTORE were not found.
The main activity of GAME NATION MEGASTORE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GAME NATION MEGASTORE is not available. You also can look at reviews of GAME NATION MEGASTORE, open positions, location of GAME NATION MEGASTORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAME NATION MEGASTORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAME NATION MEGASTORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAME NATION MEGASTORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAME NATION MEGASTORE, employees, financial statistics.