CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE
Private companiesNational Security and International Affairs • CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE

Contactgegevens CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZIJDETEELTSTRAAT 22; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23766967 (+32-23766967) 23766967 (+32-23766967)

Fax (fax): +32 (81) 133-24-40 +32 (81) 133-24-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE
Products information CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE

BTW identificatienummer (tax): BE01296905517
Ondernemingsnummer: 3531250000
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speelgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE
(Get full report from official database of BE for CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE
Addition kinds of activities for CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
232901. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
344602. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
20460203. Maïsolie, maaltijd | Corn oil, meal
35949901. Hydrostatische aandrijvingen (transmissies) | Hydrostatic drives (transmissions)
38290311. Stereotopographs | Stereotopographs
50830201. Tuinmachines en -uitrusting, nec | Garden machinery and equipment, nec
73891603. Mailbox verhuur en bijbehorende service | Mailbox rental and related service

Werken bij CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE. Laat een reactie achter voor CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE. CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE. Leave a respond for CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE. CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE op de google maps. Adres en contacten CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE
Location of CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE on the google maps. Address and contacts of CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE: Optical Planet SPRL | COIFFURE EVOLUTIF | MARIA BESSEMS | Neko | BEBINA

Other related companies as CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE: Optical Planet SPRL | COIFFURE EVOLUTIF | MARIA BESSEMS | Neko | BEBINA

CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01296905517. Het bedrijf CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE bevindt zich op het adres: ZIJDETEELTSTRAAT 22; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 368,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Speelgoed. Producten gemaakt in CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE, openstaande posities, locatie van CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE op de kaart.

CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE, company assigned to the tax number BE01296905517. The company CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE is located at the address: ZIJDETEELTSTRAAT 22; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 368,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Speelgoed. Products created in CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE were not found.
The main activity of CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE is not available. You also can look at reviews of CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE, open positions, location of CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRUM VOOR SPORTIEVE ANIMATIE, employees, financial statistics.