BERNARD VAN SCHRIECK

Contactgegevens BERNARD VAN SCHRIECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD VAN SCHRIECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD VAN SCHRIECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSLAAN 47; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE, België

Telefoon (phone): 23583976 (+32-23583976) 23583976 (+32-23583976)

Fax (fax): +32 (2) 455-29-29 +32 (2) 455-29-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD VAN SCHRIECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD VAN SCHRIECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD VAN SCHRIECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD VAN SCHRIECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD VAN SCHRIECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD VAN SCHRIECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD VAN SCHRIECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD VAN SCHRIECK
Products information BERNARD VAN SCHRIECK

BTW identificatienummer (tax): BE06884552001
Ondernemingsnummer: 3696044921
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BERNARD VAN SCHRIECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speelgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD VAN SCHRIECK
(Get full report from official database of BE for BERNARD VAN SCHRIECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD VAN SCHRIECK
Addition kinds of activities for BERNARD VAN SCHRIECK

5083. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
20350110. Spreads, sandwich: Salade dressing base | Spreads, sandwich: salad dressing base
35550601. Collating machines voor drukwerk en boekbinding | Collating machines for printing and bookbinding
72170203. Tapijt- en tapijtverfplant | Carpet and rug dyeing plant

Werken bij BERNARD VAN SCHRIECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD VAN SCHRIECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD VAN SCHRIECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD VAN SCHRIECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Sorteerder tijdschriften (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het machinaal en manueel sorteren van magazines zoekt onze klant in Lokeren extra studenten. Je werkt ofwel in nachtshifts of in een 2-ploegenstelsel. De shifts zijn op oproepbasis, ideaal voor een mooie bijverdienste!

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van BERNARD VAN SCHRIECK in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD VAN SCHRIECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD VAN SCHRIECK. Laat een reactie achter voor BERNARD VAN SCHRIECK. BERNARD VAN SCHRIECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD VAN SCHRIECK. Leave a respond for BERNARD VAN SCHRIECK. BERNARD VAN SCHRIECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD VAN SCHRIECK op de google maps. Adres en contacten BERNARD VAN SCHRIECK
Location of BERNARD VAN SCHRIECK on the google maps. Address and contacts of BERNARD VAN SCHRIECK

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD VAN SCHRIECK BERNARD VAN SCHRIECK: GB PARTNERS | E.P.I | Luyten D | Arnic | Beukens S

Other related companies as BERNARD VAN SCHRIECK: GB PARTNERS | E.P.I | Luyten D | Arnic | Beukens S

BERNARD VAN SCHRIECK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD VAN SCHRIECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06884552001. Het bedrijf BERNARD VAN SCHRIECK bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSLAAN 47; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Speelgoed. Producten gemaakt in BERNARD VAN SCHRIECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNARD VAN SCHRIECK is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD VAN SCHRIECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD VAN SCHRIECK, openstaande posities, locatie van BERNARD VAN SCHRIECK op de kaart.

BERNARD VAN SCHRIECK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD VAN SCHRIECK, company assigned to the tax number BE06884552001. The company BERNARD VAN SCHRIECK is located at the address: BEVRIJDINGSLAAN 47; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Speelgoed. Products created in BERNARD VAN SCHRIECK were not found.
The main activity of BERNARD VAN SCHRIECK is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD VAN SCHRIECK is not available. You also can look at reviews of BERNARD VAN SCHRIECK, open positions, location of BERNARD VAN SCHRIECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD VAN SCHRIECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD VAN SCHRIECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD VAN SCHRIECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD VAN SCHRIECK, employees, financial statistics.