Focquet Ch Cie SA

Contactgegevens Focquet Ch Cie SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Focquet Ch Cie SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Focquet Ch Cie SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Havenstraat 72; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 251 27 32; 02 255 82 10 (+32-02 251 27 32; 02 255 82 10) 02 251 27 32; 02 255 82 10 (+32-02 251 27 32; 02 255 82 10)

Fax (fax): 02 253 05 93 (+32-02 253 05 93) 02 253 05 93 (+32-02 253 05 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Focquet Ch Cie SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Focquet Ch Cie SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Focquet Ch Cie SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Focquet Ch Cie SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Focquet Ch Cie SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Focquet Ch Cie SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Focquet Ch Cie SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Focquet Ch Cie SA
Products information Focquet Ch Cie SA

BTW identificatienummer (tax): BE02493041992
Ondernemingsnummer: 2911346435
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Electric transformers,rectifiers,converters; Electric condensers; Motors - Electric

Product categorie (product category): Speed regulators and reducers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Focquet Ch Cie SA
(Get full report from official database of BE for Focquet Ch Cie SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Focquet Ch Cie SA
Addition kinds of activities for Focquet Ch Cie SA

824300. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
36790303. Voeding, alle soorten: statisch | Power supplies, all types: static
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
80999908. Spermabank | Sperm bank
86419902. Vereniging van de opvoeder | Educator's association

Werken bij Focquet Ch Cie SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Focquet Ch Cie SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Focquet Ch Cie SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Focquet Ch Cie SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • spuiter (carrosserie) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wilrijk zijn we op zoek naar een spuiter voor reachtrucks en transpalets. U zal worden opgeleid tot monteur van reach- en heftrucks. Vereiste: ervaring als spuiter en carrosserie

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

Zoek naar antwoorden van Focquet Ch Cie SA in sociale netwerken
Look for responds of Focquet Ch Cie SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Focquet Ch Cie SA. Laat een reactie achter voor Focquet Ch Cie SA. Focquet Ch Cie SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Focquet Ch Cie SA. Leave a respond for Focquet Ch Cie SA. Focquet Ch Cie SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Focquet Ch Cie SA op de google maps. Adres en contacten Focquet Ch Cie SA
Location of Focquet Ch Cie SA on the google maps. Address and contacts of Focquet Ch Cie SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Focquet Ch Cie SA Focquet Ch Cie SA: UMA | K. ALT-HOESELT V.V. | REIZEN DE ROP | Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas | FOTOSTUDIO CARL MAGITS

Other related companies as Focquet Ch Cie SA: UMA | K. ALT-HOESELT V.V. | REIZEN DE ROP | Chauffolgosanith-Anc Ets Robert & Baas | FOTOSTUDIO CARL MAGITS

Focquet Ch Cie SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Focquet Ch Cie SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02493041992. Het bedrijf Focquet Ch Cie SA bevindt zich op het adres: Havenstraat 72; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Speed regulators and reducers. Lijst met producten zijn Electric transformers,rectifiers,converters; Electric condensers; Motors - Electric.
De hoofdactiviteit van Focquet Ch Cie SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Focquet Ch Cie SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Focquet Ch Cie SA, openstaande posities, locatie van Focquet Ch Cie SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Focquet Ch Cie SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Focquet Ch Cie SA, company assigned to the tax number BE02493041992. The company Focquet Ch Cie SA is located at the address: Havenstraat 72; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Speed regulators and reducers. List of products are Electric transformers,rectifiers,converters; Electric condensers; Motors - Electric.
The main activity of Focquet Ch Cie SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Focquet Ch Cie SA is not available. You also can look at reviews of Focquet Ch Cie SA, open positions, location of Focquet Ch Cie SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Focquet Ch Cie SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Focquet Ch Cie SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Focquet Ch Cie SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Focquet Ch Cie SA, employees, financial statistics.