REIZEN DE ROP

Contactgegevens REIZEN DE ROP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REIZEN DE ROP: address, phone, fax, email, website, opening hours

REIZEN DE ROP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ERTBRANDSTRAAT 192; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36647274 (+32-36647274) 36647274 (+32-36647274)

Fax (fax): +32 (60) 515-79-41 +32 (60) 515-79-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REIZEN DE ROP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REIZEN DE ROP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REIZEN DE ROP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REIZEN DE ROP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REIZEN DE ROP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REIZEN DE ROP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REIZEN DE ROP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REIZEN DE ROP
Products information REIZEN DE ROP

BTW identificatienummer (tax): BE06805725097
Ondernemingsnummer: 5507965087
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in REIZEN DE ROP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REIZEN DE ROP
(Get full report from official database of BE for REIZEN DE ROP)

Aanvulling soorten activiteiten voor REIZEN DE ROP
Addition kinds of activities for REIZEN DE ROP

504499. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
79991403. Strandstoel en accessoireverhuur | Beach chair and accessory rental
91210404. Wetgevende instanties, lokale overheid | Legislative bodies, local government

Werken bij REIZEN DE ROP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REIZEN DE ROP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REIZEN DE ROP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REIZEN DE ROP. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Broodbakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van REIZEN DE ROP in sociale netwerken
Look for responds of REIZEN DE ROP in social networks

Lees alle opmerkingen voor REIZEN DE ROP. Laat een reactie achter voor REIZEN DE ROP. REIZEN DE ROP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REIZEN DE ROP. Leave a respond for REIZEN DE ROP. REIZEN DE ROP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REIZEN DE ROP op de google maps. Adres en contacten REIZEN DE ROP
Location of REIZEN DE ROP on the google maps. Address and contacts of REIZEN DE ROP

Andere gerelateerde bedrijven als come REIZEN DE ROP REIZEN DE ROP: JUWELIER HUYSBRECHTS | DUVAL DES CARRI?RES | De Poorter | Alexandre Leny | Shanks s.a division Sablière

Other related companies as REIZEN DE ROP: JUWELIER HUYSBRECHTS | DUVAL DES CARRI?RES | De Poorter | Alexandre Leny | Shanks s.a division Sablière

REIZEN DE ROP is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REIZEN DE ROP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805725097. Het bedrijf REIZEN DE ROP bevindt zich op het adres: ERTBRANDSTRAAT 192; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in REIZEN DE ROP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REIZEN DE ROP is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REIZEN DE ROP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REIZEN DE ROP, openstaande posities, locatie van REIZEN DE ROP op de kaart.

REIZEN DE ROP is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is REIZEN DE ROP, company assigned to the tax number BE06805725097. The company REIZEN DE ROP is located at the address: ERTBRANDSTRAAT 192; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Reisbureaus. Products created in REIZEN DE ROP were not found.
The main activity of REIZEN DE ROP is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REIZEN DE ROP is not available. You also can look at reviews of REIZEN DE ROP, open positions, location of REIZEN DE ROP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REIZEN DE ROP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REIZEN DE ROP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REIZEN DE ROP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REIZEN DE ROP, employees, financial statistics.