CRANE REPAIR-SIEI

Contactgegevens CRANE REPAIR-SIEI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRANE REPAIR-SIEI: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRANE REPAIR-SIEI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMPISCHDOK (KAAI 33); 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 03 254 11 06 (+32-03 254 11 06) 03 254 11 06 (+32-03 254 11 06)

Fax (fax): 03 254 11 07 (+32-03 254 11 07) 03 254 11 07 (+32-03 254 11 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRANE REPAIR-SIEI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRANE REPAIR-SIEI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRANE REPAIR-SIEI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRANE REPAIR-SIEI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRANE REPAIR-SIEI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRANE REPAIR-SIEI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRANE REPAIR-SIEI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRANE REPAIR-SIEI
Products information CRANE REPAIR-SIEI

BTW identificatienummer (tax): BE04279418945
Ondernemingsnummer: 2772918701
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CRANE REPAIR-SIEI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speed regulators and reducers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRANE REPAIR-SIEI
(Get full report from official database of BE for CRANE REPAIR-SIEI)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRANE REPAIR-SIEI
Addition kinds of activities for CRANE REPAIR-SIEI

259999. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
22990405. Slubs en nubs | Slubs and nubs
27610000. Manifold business formulieren | Manifold business forms
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
96610402. Ruimteonderzoek en -technologie, staatsregering | Space research and technology, state government

Werken bij CRANE REPAIR-SIEI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRANE REPAIR-SIEI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRANE REPAIR-SIEI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRANE REPAIR-SIEI. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van CRANE REPAIR-SIEI in sociale netwerken
Look for responds of CRANE REPAIR-SIEI in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRANE REPAIR-SIEI. Laat een reactie achter voor CRANE REPAIR-SIEI. CRANE REPAIR-SIEI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRANE REPAIR-SIEI. Leave a respond for CRANE REPAIR-SIEI. CRANE REPAIR-SIEI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRANE REPAIR-SIEI op de google maps. Adres en contacten CRANE REPAIR-SIEI
Location of CRANE REPAIR-SIEI on the google maps. Address and contacts of CRANE REPAIR-SIEI

Andere gerelateerde bedrijven als come CRANE REPAIR-SIEI CRANE REPAIR-SIEI: KUNSCH FLEURS | CLAUDE KRYGIER | PETER LOMBAERT | van Haaster C | BART DE SMEDT

Other related companies as CRANE REPAIR-SIEI: KUNSCH FLEURS | CLAUDE KRYGIER | PETER LOMBAERT | van Haaster C | BART DE SMEDT

CRANE REPAIR-SIEI is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRANE REPAIR-SIEI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04279418945. Het bedrijf CRANE REPAIR-SIEI bevindt zich op het adres: KEMPISCHDOK (KAAI 33); 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 206,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Speed regulators and reducers. Producten gemaakt in CRANE REPAIR-SIEI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRANE REPAIR-SIEI is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRANE REPAIR-SIEI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRANE REPAIR-SIEI, openstaande posities, locatie van CRANE REPAIR-SIEI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CRANE REPAIR-SIEI is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRANE REPAIR-SIEI, company assigned to the tax number BE04279418945. The company CRANE REPAIR-SIEI is located at the address: KEMPISCHDOK (KAAI 33); 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 206,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Speed regulators and reducers. Products created in CRANE REPAIR-SIEI were not found.
The main activity of CRANE REPAIR-SIEI is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CRANE REPAIR-SIEI is not available. You also can look at reviews of CRANE REPAIR-SIEI, open positions, location of CRANE REPAIR-SIEI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRANE REPAIR-SIEI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRANE REPAIR-SIEI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRANE REPAIR-SIEI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRANE REPAIR-SIEI, employees, financial statistics.