FLGREGOOR TRUCKS BVBA

Contactgegevens FLGREGOOR TRUCKS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGREGOOR TRUCKS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGREGOOR TRUCKS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomstln. 17 2200 Herentals - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-23-15-31 32-14-23-15-31

Fax (fax): +32 (63) 927-89-80 +32 (63) 927-89-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGREGOOR TRUCKS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGREGOOR TRUCKS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGREGOOR TRUCKS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGREGOOR TRUCKS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGREGOOR TRUCKS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGREGOOR TRUCKS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGREGOOR TRUCKS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGREGOOR TRUCKS BVBA
Products information FLGREGOOR TRUCKS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07737091064
Ondernemingsnummer: 6552490234
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLGREGOOR TRUCKS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lorries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGREGOOR TRUCKS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLGREGOOR TRUCKS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGREGOOR TRUCKS BVBA
Addition kinds of activities for FLGREGOOR TRUCKS BVBA

12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
28999951. Brandstofbehandelende verbindingen | Fuel treating compounds
32819901. Graniet, gesneden en gevormd | Granite, cut and shaped
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
38410402. canules | Cannulae
39319904. ocarina | Ocarinas
42260200. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
82220000. Junior colleges | Junior colleges

Werken bij FLGREGOOR TRUCKS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGREGOOR TRUCKS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGREGOOR TRUCKS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGREGOOR TRUCKS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van FLGREGOOR TRUCKS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLGREGOOR TRUCKS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGREGOOR TRUCKS BVBA. Laat een reactie achter voor FLGREGOOR TRUCKS BVBA. FLGREGOOR TRUCKS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGREGOOR TRUCKS BVBA. Leave a respond for FLGREGOOR TRUCKS BVBA. FLGREGOOR TRUCKS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGREGOOR TRUCKS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLGREGOOR TRUCKS BVBA
Location of FLGREGOOR TRUCKS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLGREGOOR TRUCKS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGREGOOR TRUCKS BVBA FLGREGOOR TRUCKS BVBA: Praet Steven | KBC | VAN STEENBERGHE ERIK | FR?RES ECOLES CHR?T. | Develec

Other related companies as FLGREGOOR TRUCKS BVBA: Praet Steven | KBC | VAN STEENBERGHE ERIK | FR?RES ECOLES CHR?T. | Develec

FLGREGOOR TRUCKS BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGREGOOR TRUCKS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07737091064. Het bedrijf FLGREGOOR TRUCKS BVBA bevindt zich op het adres: Toekomstln. 17 2200 Herentals - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lorries. Producten gemaakt in FLGREGOOR TRUCKS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGREGOOR TRUCKS BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGREGOOR TRUCKS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGREGOOR TRUCKS BVBA, openstaande posities, locatie van FLGREGOOR TRUCKS BVBA op de kaart.

FLGREGOOR TRUCKS BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGREGOOR TRUCKS BVBA, company assigned to the tax number BE07737091064. The company FLGREGOOR TRUCKS BVBA is located at the address: Toekomstln. 17 2200 Herentals - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lorries. Products created in FLGREGOOR TRUCKS BVBA were not found.
The main activity of FLGREGOOR TRUCKS BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGREGOOR TRUCKS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLGREGOOR TRUCKS BVBA, open positions, location of FLGREGOOR TRUCKS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGREGOOR TRUCKS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGREGOOR TRUCKS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGREGOOR TRUCKS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGREGOOR TRUCKS BVBA, employees, financial statistics.