Vandorpe Valérie

Contactgegevens Vandorpe Valérie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandorpe Valérie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandorpe Valérie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 474; 7850; Enghien (Petit-Enghien), België

Telefoon (phone): 02 395 89 42 (+32-02 395 89 42) 02 395 89 42 (+32-02 395 89 42)

Fax (fax): 02 395 89 42 (+32-02 395 89 42) 02 395 89 42 (+32-02 395 89 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandorpe Valérie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandorpe Valérie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandorpe Valérie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandorpe Valérie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandorpe Valérie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandorpe Valérie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandorpe Valérie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandorpe Valérie
Products information Vandorpe Valérie

BTW identificatienummer (tax): BE07862884521
Ondernemingsnummer: 8992004394
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Vandorpe Valérie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandorpe Valérie
(Get full report from official database of BE for Vandorpe Valérie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandorpe Valérie
Addition kinds of activities for Vandorpe Valérie

09129907. Pilchard, vangen van | Pilchard, catching of
17999938. Veilige of kluisinstallatie | Safe or vault installation
25420101. Carrier cases en tafels, mail: behalve hout | Carrier cases and tables, mail: except wood
33560500. Blik | Tin
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij Vandorpe Valérie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandorpe Valérie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandorpe Valérie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandorpe Valérie. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van Vandorpe Valérie in sociale netwerken
Look for responds of Vandorpe Valérie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandorpe Valérie. Laat een reactie achter voor Vandorpe Valérie. Vandorpe Valérie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandorpe Valérie. Leave a respond for Vandorpe Valérie. Vandorpe Valérie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandorpe Valérie op de google maps. Adres en contacten Vandorpe Valérie
Location of Vandorpe Valérie on the google maps. Address and contacts of Vandorpe Valérie

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandorpe Valérie Vandorpe Valérie: PROFI | Goffin Mireille | LIBRAIRIE A3 | CAMATOR | De Ketelaere G

Other related companies as Vandorpe Valérie: PROFI | Goffin Mireille | LIBRAIRIE A3 | CAMATOR | De Ketelaere G

Vandorpe Valérie is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandorpe Valérie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07862884521. Het bedrijf Vandorpe Valérie bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 474; 7850; Enghien (Petit-Enghien). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in Vandorpe Valérie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandorpe Valérie is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandorpe Valérie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandorpe Valérie, openstaande posities, locatie van Vandorpe Valérie op de kaart.

Vandorpe Valérie is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandorpe Valérie, company assigned to the tax number BE07862884521. The company Vandorpe Valérie is located at the address: Chaussée de Bruxelles 474; 7850; Enghien (Petit-Enghien). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Speech therapists. Products created in Vandorpe Valérie were not found.
The main activity of Vandorpe Valérie is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandorpe Valérie is not available. You also can look at reviews of Vandorpe Valérie, open positions, location of Vandorpe Valérie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandorpe Valérie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandorpe Valérie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandorpe Valérie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandorpe Valérie, employees, financial statistics.