STROOBANT VEERLE

Contactgegevens STROOBANT VEERLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STROOBANT VEERLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STROOBANT VEERLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Peter Benoitlaan 33; 9800; Deinze, België

Telefoon (phone): 0476 99 80 86 (+32-0476 99 80 86) 0476 99 80 86 (+32-0476 99 80 86)

Fax (fax): +32 (53) 626-70-47 +32 (53) 626-70-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STROOBANT VEERLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STROOBANT VEERLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STROOBANT VEERLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STROOBANT VEERLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STROOBANT VEERLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STROOBANT VEERLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STROOBANT VEERLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STROOBANT VEERLE
Products information STROOBANT VEERLE

BTW identificatienummer (tax): BE08207305908
Ondernemingsnummer: 1169189453
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in STROOBANT VEERLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STROOBANT VEERLE
(Get full report from official database of BE for STROOBANT VEERLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STROOBANT VEERLE
Addition kinds of activities for STROOBANT VEERLE

0213. Hogs | Hogs
3531. Bouwmachines | Construction machinery
17919904. Externe muur installatie | Exterior wall system installation
25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
34440306. Spouts, plaatwerk | Spouts, sheet metal

Werken bij STROOBANT VEERLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STROOBANT VEERLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STROOBANT VEERLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STROOBANT VEERLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

Zoek naar antwoorden van STROOBANT VEERLE in sociale netwerken
Look for responds of STROOBANT VEERLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STROOBANT VEERLE. Laat een reactie achter voor STROOBANT VEERLE. STROOBANT VEERLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STROOBANT VEERLE. Leave a respond for STROOBANT VEERLE. STROOBANT VEERLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STROOBANT VEERLE op de google maps. Adres en contacten STROOBANT VEERLE
Location of STROOBANT VEERLE on the google maps. Address and contacts of STROOBANT VEERLE

Andere gerelateerde bedrijven als come STROOBANT VEERLE STROOBANT VEERLE: ZONNESTUDIO OLYMPIA | DANIEL VANNESTE | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | HERBERT LEFFIN | Coen Patrick Schildersbedrijf BVBA

Other related companies as STROOBANT VEERLE: ZONNESTUDIO OLYMPIA | DANIEL VANNESTE | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | HERBERT LEFFIN | Coen Patrick Schildersbedrijf BVBA

STROOBANT VEERLE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STROOBANT VEERLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207305908. Het bedrijf STROOBANT VEERLE bevindt zich op het adres: Peter Benoitlaan 33; 9800; Deinze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in STROOBANT VEERLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STROOBANT VEERLE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STROOBANT VEERLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STROOBANT VEERLE, openstaande posities, locatie van STROOBANT VEERLE op de kaart.

STROOBANT VEERLE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is STROOBANT VEERLE, company assigned to the tax number BE08207305908. The company STROOBANT VEERLE is located at the address: Peter Benoitlaan 33; 9800; Deinze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Speech therapists. Products created in STROOBANT VEERLE were not found.
The main activity of STROOBANT VEERLE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STROOBANT VEERLE is not available. You also can look at reviews of STROOBANT VEERLE, open positions, location of STROOBANT VEERLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STROOBANT VEERLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STROOBANT VEERLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STROOBANT VEERLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STROOBANT VEERLE, employees, financial statistics.