Schnaphauf-Thys

Contactgegevens Schnaphauf-Thys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schnaphauf-Thys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schnaphauf-Thys

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jobsteenweg 65; 2970; Schilde ('s Gravenwezel), België

Telefoon (phone): 03 658 80 13; 0477 95 59 52 (+32-03 658 80 13; 0477 95 59 52) 03 658 80 13; 0477 95 59 52 (+32-03 658 80 13; 0477 95 59 52)

Fax (fax): +32 (67) 198-19-96 +32 (67) 198-19-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schnaphauf-Thys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schnaphauf-Thys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schnaphauf-Thys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schnaphauf-Thys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schnaphauf-Thys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schnaphauf-Thys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schnaphauf-Thys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schnaphauf-Thys
Products information Schnaphauf-Thys

BTW identificatienummer (tax): BE02908874511
Ondernemingsnummer: 5394805908
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Schnaphauf-Thys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schnaphauf-Thys
(Get full report from official database of BE for Schnaphauf-Thys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schnaphauf-Thys
Addition kinds of activities for Schnaphauf-Thys

085101. Bosbeheer diensten | Forest management services
27899903. Stalen en monsters | Swatches and samples
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
35110206. Turbo-generatoren | Turbo-generators
36990200. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
50630404. Verlichtingsinrichtingen, residentieel | Lighting fixtures, residential

Werken bij Schnaphauf-Thys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schnaphauf-Thys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schnaphauf-Thys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schnaphauf-Thys. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Schnaphauf-Thys in sociale netwerken
Look for responds of Schnaphauf-Thys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schnaphauf-Thys. Laat een reactie achter voor Schnaphauf-Thys. Schnaphauf-Thys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schnaphauf-Thys. Leave a respond for Schnaphauf-Thys. Schnaphauf-Thys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schnaphauf-Thys op de google maps. Adres en contacten Schnaphauf-Thys
Location of Schnaphauf-Thys on the google maps. Address and contacts of Schnaphauf-Thys

Andere gerelateerde bedrijven als come Schnaphauf-Thys Schnaphauf-Thys: Liberte (La) | JEAN-PAUL CALIFICE | TARIQ BUTT | Transpluto BVBA | HUWART

Other related companies as Schnaphauf-Thys: Liberte (La) | JEAN-PAUL CALIFICE | TARIQ BUTT | Transpluto BVBA | HUWART

Schnaphauf-Thys is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schnaphauf-Thys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908874511. Het bedrijf Schnaphauf-Thys bevindt zich op het adres: Sint-Jobsteenweg 65; 2970; Schilde ('s Gravenwezel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in Schnaphauf-Thys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schnaphauf-Thys is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schnaphauf-Thys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schnaphauf-Thys, openstaande posities, locatie van Schnaphauf-Thys op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schnaphauf-Thys is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schnaphauf-Thys, company assigned to the tax number BE02908874511. The company Schnaphauf-Thys is located at the address: Sint-Jobsteenweg 65; 2970; Schilde ('s Gravenwezel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Speech therapists. Products created in Schnaphauf-Thys were not found.
The main activity of Schnaphauf-Thys is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Schnaphauf-Thys is not available. You also can look at reviews of Schnaphauf-Thys, open positions, location of Schnaphauf-Thys on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schnaphauf-Thys, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schnaphauf-Thys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schnaphauf-Thys, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schnaphauf-Thys, employees, financial statistics.