Menten Bouwbedrijf

Contactgegevens Menten Bouwbedrijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Menten Bouwbedrijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Menten Bouwbedrijf

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Daalstraat 51 3740 Rosmeer (Bilzen), België

Telefoon (phone): +32 (53) 589-65-65 +32 (53) 589-65-65

Fax (fax): +32 (9) 266-15-17 +32 (9) 266-15-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Menten Bouwbedrijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Menten Bouwbedrijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Menten Bouwbedrijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Menten Bouwbedrijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Menten Bouwbedrijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Menten Bouwbedrijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Menten Bouwbedrijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Menten Bouwbedrijf
Products information Menten Bouwbedrijf

BTW identificatienummer (tax): BE07563781738
Ondernemingsnummer: 2759185791
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Menten Bouwbedrijf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Menten Bouwbedrijf
(Get full report from official database of BE for Menten Bouwbedrijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Menten Bouwbedrijf
Addition kinds of activities for Menten Bouwbedrijf

21219900. Sigaren, nec | Cigars, nec
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
36710202. Electron buizen, industriële | Electron tubes, industrial
37280205. Gears, vliegtuig kracht transmissie | Gears, aircraft power transmission
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment
50859903. Diamanten, industrieel: natuurlijk, ruw | Diamonds, industrial: natural, crude

Werken bij Menten Bouwbedrijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Menten Bouwbedrijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Menten Bouwbedrijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Menten Bouwbedrijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van Menten Bouwbedrijf in sociale netwerken
Look for responds of Menten Bouwbedrijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Menten Bouwbedrijf. Laat een reactie achter voor Menten Bouwbedrijf. Menten Bouwbedrijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Menten Bouwbedrijf. Leave a respond for Menten Bouwbedrijf. Menten Bouwbedrijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Menten Bouwbedrijf op de google maps. Adres en contacten Menten Bouwbedrijf
Location of Menten Bouwbedrijf on the google maps. Address and contacts of Menten Bouwbedrijf

Andere gerelateerde bedrijven als come Menten Bouwbedrijf Menten Bouwbedrijf: CLEVA BVBA | THIERRY DETOBEL | LIEKENS J. | Driving Adapt BVBA | Aigle Automobile SPRL

Other related companies as Menten Bouwbedrijf: CLEVA BVBA | THIERRY DETOBEL | LIEKENS J. | Driving Adapt BVBA | Aigle Automobile SPRL

Menten Bouwbedrijf is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Menten Bouwbedrijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07563781738. Het bedrijf Menten Bouwbedrijf bevindt zich op het adres: Daalstraat 51 3740 Rosmeer (Bilzen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Menten Bouwbedrijf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Menten Bouwbedrijf is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Menten Bouwbedrijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Menten Bouwbedrijf, openstaande posities, locatie van Menten Bouwbedrijf op de kaart.

Menten Bouwbedrijf is a company, that was registered 2018 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Menten Bouwbedrijf, company assigned to the tax number BE07563781738. The company Menten Bouwbedrijf is located at the address: Daalstraat 51 3740 Rosmeer (Bilzen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Menten Bouwbedrijf were not found.
The main activity of Menten Bouwbedrijf is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Menten Bouwbedrijf is not available. You also can look at reviews of Menten Bouwbedrijf, open positions, location of Menten Bouwbedrijf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Menten Bouwbedrijf, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Menten Bouwbedrijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Menten Bouwbedrijf, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Menten Bouwbedrijf, employees, financial statistics.